ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό το χρώμα είναι ο MVP της Άνοιξης

Αν ρίξουμε μια ματιά στις τελευταίες σεζόν θα διαπιστώσουμε ότι τα πιο φανταχτερά χρώματα από το κόκκινο της φωτιάς, το millennial pink και φυσικά μέχρι τα πιο πρόσφατα φωσφόρο κίτρινο και lime, έχουν κατακλύσει τις ζωές μας σε τόσο μεγάλο βαθμό μάλιστα που δεν μας άφηναν περιθώριο ν' ανασάνουμε μιας και οι influencers μας τα ''σέρβιραν'' καθημερινά σε total σύνολα και σε γερέες δόσεις.

Για καλή μας τύχη, όλοι εμείς οι υπόλοιποι που δεν συμπαθούσαμε ποτέ ιδιαίτερα αυτή την ποικιλία, όπως όλα δείχνουν ο MVP της παλέτας του 2019 μας αποζημειώνει και με το παραπάνω. Σύμφωνα με τους ειδικούς αλλά και τα catwalks των μεγάλων οίκων, Dior, Marni, Stella McCartney, Kenzo κ.α. βασιλιάς της Άνοιξης δεν είναι άλλο από το μπεζ και ό,τι συνεπάγεται αυτό και τα ''it'' girls δεν έχασαν χρόνο να το επισημάνουν.

''Είναι ασυνήθιστο να βλέπεις τόσους τόνους του ίδιου χρώματος να εμφανίζονται μαζί την ίδια στιγμή'', διαπιστώνει η Lee Eiseman, executive director της Pantone Color Institute. ''ωστόσο επικρατεί ένα κίνημα τα τελευταία χρόνια που θέλει αποχρώσεις της ίδιας οικογένειας να συνδυάζονται μαζί. Αν το σκεφτείς είναι μια ασφαλής οδός όταν θέλεις να δημιουργήσεις total σύνολα, αφού είναι μια φυσική απόχρωση, ιδιαίτερα γι' αυτούς που δεν θέλουν να το ρισκάρουν και επιθυμούν ένα λιγότερο έντονο προφίλ''.

Σύμφωνα με την Eiseman, το μπεζ μας κάνει να αισθανόμαστε μεγαλύτερη σιγουριά σε σύγκριση με άλλες παιχνιδιάρικες τάσεις της εποχής όπως τα tie-dye prints. Kαι όπως το κίτρινο ή το ροζ, οι γήινες αποχρώσεις δεν απαιτούν την προσοχή των γύρω μας. Ετοιμαστείτε λοιπόν να το υποδεχτείτε!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X