ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

Super stylish η Ivanka και η Melania Trump στην Ινδία

Οι εμφανίσεις των δύο γυναικών εμπνέουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας!

Δέσποινα Άσπρου

Η Melania Trump μαζί με τον σύζυγό της Donald Trump και την Ivanka Trump βρίσκονται στην Ινδία και οι δύο γυναίκες με τις στυλιστικές τους επιλογές παραδίδουν μαθήματα!

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα λευκό παντελόνι,  long-sleeved λευκό shirt και πράσινο paisley-patterned silk sash που την κάλυπτε μέχρι και την μέση της. 

Η Ivanka τώρα, επέλεξε να φορέσει ένα short-sleeved φόρεμα με κόκκινες floral λεπτομέρειες pussycat bow detail. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με διαμαντένια σκουλαρίκια.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς, οι δύο εμφανίσεις είναι υπέροχες και ιδανικές για τις ανοιξιάτικες μέρες που ακολουθούν.

Να σημειώσουμε πως αυτή είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Αμερικάνου Προέδρου και της οικογένειάς του στην Ινδία. Λαμβάνοντας υπόψη το πλήθος που συγκεντρώθηκε έξω από το στάδιο στην δυτική Ινδία όπου βρέθηκε η προεδρική οικογένεια της Αμερικής σήμερα 24 Φεβρουαρίου, η επίσκεψη θα έχει μάλλον τα επιθυμητά αποτελέσματα: την βελτίωση δηλαδή των εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση