ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: βερμούδα, λευκό πουκάμισο και mules
 

Στο συναρπαστικό σόου της Mary Katrantzou, με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

H Mary Katrantzou επέλεξε να κλείσει τους εορτασμούς των 10 χρόνων του brand της με ένα σόου στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιου. Μάλιστα, είναι και η πρώτη σχεδιάστρια στον κόσμο που καταφέρνει κάτι τέτοιο, παρότι έγιναν προσπάθειες από πολλούς σχεδιαστές στο παρελθόν. Το σόου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, σε ένα υπέροχο σκηνικό και φυσικά με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα και μπροστά από περισσότερους από 100 δημοσιογράφους και προσωπικότητες των τεχνών και της κοσμικής ζωής από όλο τον κόσμο. 


Μοναδικά κομμάτια παρουσιάστηκαν με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα. Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media. 

H σχεδιάστρια, ένωσε τις δυνάμεις της με το σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» με σκοπό να ενισχύσουν το ίδρυμα ''Ελπίδα'' μέσω των εισιτηρίων και άλλων εισφορών.

''Αυτό το σόου έχει μεγάλη σημασία για μένα. Δεν έχει να κάνει μόνο με το σχεδιασμό ρούχων, έχει να κάνει με το πώς επικοινωνώ τις αξίες της χώρας μου. Δίνει την ευκαιρία στους καλεσμένους να δουν ένα κομμάτι της χώρας που ίσως δεν είδαν ποτέ ξανά, και το να γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό είναι ένας τρόπος να δώσεις κάτι πίσω που σαν ανεξάρτητο brand δεν μπορείς να το κάνεις μέσω προσωπικών εισφορών'' είχε πει η Katrantzou.


Παιδιά από το σωματείο ''ΕΛΠΙΔΑ'' περπάτησαν στο σόου κρατώντας χέρια. 


Η Mary Katrantzou είναι η πρώτη σχεδιάστρια ανά το παγκόμσιο που παρουσιάζει συλλογή της στο Σούνιο.


Πολλά από τα κομμάτια της made to measure συλλογής έμοιαζαν με έργα τέχνης.

Στην ίδια συνέντευξη, η σχεδιάστρια αποκάλυψε και το λόγο που ήθελε η συλλογή να παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο μνημείο λέγοντας ''Ήθελα να βρω ένα μνημείο που ένωνε όλα τα στοιχεία της φύσης. Όταν το πρωτοεπισκέφτηκαν πριν πολλά, πολλά χρόνια, ήταν το μόνο σε όλη την Ελλάδα στο οποίο ένιωσα τόσο κοντά σε ουρανό, γη και θάλασσα''. Τα κομμάτια είναι εμπνευσμένα από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και τις ιδέες που γεννήθηκαν στην αρχαία Ελλάδα από τους φιλόσοφους και τους μαθηματικούς. Πολλά από τα κομμάτια έμοιαζαν με έργα τέχνης και το σύνολο ολοκληρώθηε με τη μουσική επένδυση, δια χειρός του διεθνούς φήμης Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου. 


Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.


FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση