ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Στο “ Business Image Building” fashion workshop της Labels

Την παρουσία της για 33 χρόνια στην εγχώρια αγορά γιόρτασε η LABELS Boutique με ένα fashion workshop και cocktail party στους χώρους του καταστήματος.

Ριάνα Στυλιανού

Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 33α γενέθλια της, η LABELS Boutique έκανε τη διάφορα πραγματοποιώντας ένα άκρως ενδιαφέρον fashion workshop ανοιχτό προς το κοινό και με στόχο να προσφέρει μια σύγχρονη προσέγγιση σε θέματα μόδας και εικόνας πέρα από τα τετριμμένα.

Το fashion workshop ‘’Buisness Image Building’’, με ομιλήτρια την Ευαγγελινά Φύσα, Ιδρύτρια του ‘’Bungalow 28 Agency’’, παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τη σημασία του branding τόσο σε εταιρικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, τονίζοντας μέσα από ανοιχτή συζήτηση τις προεκτάσεις μιας αντιπροσωπευτικής εικόνας σε όλους τους τομείς της ζωής και τα βασικά συστατικά για τη δημιουργία της. 

Το fashion workshop ακολούθησε cocktail party σε απόλυτα γιορτινή ατμόσφαιρα, όπου φίλοι, πελάτες και εκπρόσωποι των media ανακάλυψαν τις νέες συλλογές της LABELS ενώ απόλαυσαν cocktails και εδέσματα με ανεβασμένη διάθεση. 

Η LABELS Boutique παραμένει πρωτοπόρος στην Κυπριακή αγορά για 33 χρόνια προσφέροντας πληθώρα επιλογών στυλ για τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και του σύγχρονου άντρα. Η φιλοσοφία της εστιάζει στην προσωπική επαφή με τον πελάτη και σε συλλογές με κορυφαίας ποιότητας κομμάτια με χαρακτήρα και διαχρονική αισθητική, αρχές που παραμένουν αναλλοίωτες στη μακροχρόνια πορεία της. 

Τους εορτασμούς για τα 33χρονα της Boutique στήριξαν τα brands που φιλοξενεί η LABELS, TRUSSARDI, ICEBERG και ICEPLAY, το BUNGALOW 28 Agency και η BOMBAY SAPPHIRE Κύπρου. 

Στέφανη Παναγή, Χρίστινα Τσερκέζη, Νικόλ Ζένιου, Ελίζα Προέστου, Μελίνα Φύσα, Ελένη Κιούση, Μαρία Ιωάννου, Νάντια Σαββίδου, Μαριλένα Ιερομονάχου.

Η Ευαγγελίνα Φύσα.

Η Γιούλικα Κουλέρμου και η Μαριλένα Ιερομονάχου.

 Η DJ Vanesha Tiffany Pillay και η Μαριλένα Ιερομονάχου.

Η Ελίνα Δράκου, η Υπουργός Δικαιοσύνης Και. Στέφη Δράκου, η  Μαριλένα Ιερομονάχου και η Ευτυχία Καζαμία.

Η Μαρία Ιωάννου, η Νάντια Σαββίδου και η Μελίνα Φύσα.

Η Λουίζα Φιλίππου.

LABELS BOUTIQUE 

Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 65, 1070 Λευκωσία. 

Τηλ.: 22375090 INSTAGRAM @labels_boutique_nicosia / FACEBOOK @labelsc

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση