ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Midi jean φούστα με άσπρο strapless top και πέδιλα
 

Σήμερα φοράμε κόκκινο για αυτόν τον λόγο

Τι συμβολίζει αυτό το χρώμα, πως να το συνδυάσετε και γιατί κάθε πρώτη Παρασκευή του Φλεβάρη τιμάται από τις γυναίκες.

Ριάνα Στυλιανού

Κάθε πρώτη Παρασκευή του Φλεβάρη, γιορτάζεται η Διεθνής Ημέρα «Φοράμε κόκκινα», η οποία έχει καθιερωθεί  το 2002 στην Αμερική.

Έτσι και σήμερα λοιπόν, 3 Φεβρουαρίου, τιμάται αυτή η μέρα κυρίως στην Αμερική και στη Μεγάλη Βρετανία, με σκοπό να επικεντρωθεί στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικού επεισοδίου των γυναικών, προκειμένου να διαδοθεί η σημαντικότητα πάνω στο εν λόγω θέμα. Στόχος είναι να προειδοποιηθούν οι γυναίκες για τον μεγαλύτερο κίνδυνο που απειλεί την υγεία τους με βάση τις στατιστικές.

Αυτή η ημέρα υποστηρίζεται από την American Heart Association και γιορτάζεται σε συνδυασμό με τον εθνικό μήνα υγείας της καρδιάς.
Έτσι λοιπόν, με αφορμή αυτή τη μέρα, θέλαμε να σας δώσουμε μερικές ιδέες στο πως να εντάξετε το χρώμα του πάθους στις εμφανίσεις σας, για να είστε stylish και edgy. Aρχικά όμως, ας δούμε τί συμβολίζει το εν λόγω χρώμα.

Το κόκκινο είναι το χρώμα της φωτιάς και του αίματος, οπότε συνδέεται άμεσα με την ενέργεια, τον πόλεμο, την σωματική και ψυχική δύναμη, την αποφασιστικότητα, το πάθος, την επιθυμία και την αγάπη. Το κόκκινο είναι ένα πολύ συναισθηματικά έντονο χρώμα. Στην εραλδική, το κόκκινο αναδεικνύει το κουράγιο, γι’ αυτό και πολλές σημαίες περιέχουν το χρώμα αυτό.

Ένας μακράν αγαπημένος συνδυασμός χρωμάτων ανάμεσα στο κόκκινο, είναι με το ροζ. Οι γυναίκες της μόδας λατρεύουν το εν λόγω color combo.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani)

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το σύνολό σας με κόκκινα στοιχεία, όπως ορισμένα αξεσουάρ, ή ένα κατακόκκινο κραγιόν για το finishing touch.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NA-KD.com (@nakdfashion)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Μόδα  |  στυλ  |  τάση  |  fashion  |  trends  |  wear red day

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση