ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Serena Williams: Με τη νέα της συλλογή στηρίζει επιχειρήσεις με μαύρους ιδιοκτήτες

H γνωστή τενίστρια στηρίζει επιχειρήσεις με μαύρους ιδιοκτήτες με τη νέα συλλογή κοσμημάτων

newsroom must

Για ακόμη μια φορά, η Serena Williams χρησιμοποιεί την δύναμή της για να βοηθήσει την μαύρη κοινότητα και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Αναλυτικότερα, η γνωστή τενίστρια με μια ανάρτηση στο Instagram μοιράστηκε ότι τα έσοδα της νέας της συλλογή - η οποία «αντιπροσωπεύει τη γαλήνη και την ενότητα και υπενθυμίζει ότι η αισιοδοξία και η δύναμή σας είναι ασταμάτητη»- θα διατεθούν όλα για την ενίσχυση του Ταμείου Βοήθειας Μικρών Επιχειρήσεων του Opportunity Fund, ώστε να υπάρξει άμεση στήριξη για τους μαύρους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Μιλώντας για την νέα της συλλογή στο περιοδικό People και σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι ο κυκλικός σχεδιασμός ήταν εμπνευσμένος από ένα παρόμοιο μενταγιόν που φορούσε κατά τη διάρκεια της ιστορικής νίκης της το 2015. «Φορούσα ένα κυκλικό κολιέ όταν κέρδισα και τα τέσσερα Grand Slams στη σειρά», δήλωσε η Serena και πρόσθεσε «Είχα κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα φορώντας αυτό το κολιέ. Ήμουν πραγματικά ασταμάτητη».

Όσο αφορά στα κομμάτια που προστέθηκαν στη συλλογή κοσμημάτων Unstoppable, πρόκειται για ένα κολιέ και ένα βραχιόλι, το καθένα με έναν μοναδικό ασημένιο κύκλο κι ένα μικρό διαμάντι.

Να σημειώσουμε επίσης, πως ποσοστό των κερδών από τις πωλήσεις άλλων κομματιών της συλλογής, θα διατεθεί και αυτό στον οργανισμό Opportunity Fund.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση