ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Sarah Jessica Parker: 5 μαθήματα στυλ που αντλήσαμε από τις εμφανίσεις της

Styling tricks που πήραμε εντός και εκτός της οθόνης.

Ριάνα Στυλιανού

Η Sarah Jessica Parker είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο του μηνά, καθώς η ηθοποιός και επιχειρηματίας, φωτογραφίζεται για ακόμα μια φορά στο εξώφυλλο της Vogue, ενώ ταυτόχρονα το reboot της σειράς Sex & The City, And Just Like That, τη φέρνει ξανά στην επιφάνεια της επικαιρότητας, ως το most talked girl της μόδας.

Η ηθοποιός, τόσο ως Carrie όσο και ως Sarah, είναι μια διαχρονική πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα, καθώς το εκκεντρικό της στυλ ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους, και μέχρι σήμερα αποτελεί inspiration για τις νεότερες γενιές.

Επομένως, θεωρήσαμε πρέπον να κατατάξουμε τα 5 κυριότερα μαθήματα στυλ που πήραμε από την σταρ.

Δίνει έμφαση στα αξεσουάρ
Είναι γνωστό πως η Sarah, δίνει ιδιαίτερή έμφαση στα αξεσουάρ που θα φορέσει, και χωρίς καμία αμφιβολία, αυτά μπορούν να αναβαθμίσουν οποιοδήποτε look της.

@portaldemoda.pt

Δεν φοβάται να δημιουργήσει τολμηρούς συνδυασμούς
Τόσο στην καθημερινότητα της όσο και στις σειρές, η ηθοποιός δεν φοβάται να δημιουργήσει τολμηρους συνδυασμούς. Από υφές, σε prints και χρώματα, η Sarah ξέρει ακριβώς πως να φέρει εις πέρας ένα σύνολο που δεν θα μείνει απαρατήρητο.

@carriebradshawsc

Δεν έχει εμφανιστεί ποτέ με bornig παπούτσια
Δεν υπήρξε ποτέ κάποια εμφάνιση της ηθοποιού που να φορούσε αδιάφορα παπούτσια. Η ίδια δίνει πολύ προσοχή στο συγκεκριμένο τομέα και η αγάπη της για τα παπούτσια είναι ευρύτερα γνωστή.

@bella.it.official

Ποντάρει στα statement σακάκια
Η Sarah Jessica εξασφαλίζει να έχει ένα εντυπωσιακό φθινοπωρινό/ χειμερινό look, με βάση το σακάκι που θα επιλέξει να φορέσει. Τα statement jackets είναι το στοιχείο που ποντάρει για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

@pasodobleshop

Εκτιμά ένα απλό και λιτό φόρεμα
Οι φορές που την είδαμε να φοράει απλά ρούχα δεν ήταν καθόλου λίγες, ωστόσο με το ιδιαίτερο της styling, μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο απλό top ή φόρεμα να φαίνεται εντυπωσιακό.

@carriebradshawsc

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση