ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: όμπρε κολάν, '90s sneakers και teddy coat παλτό
 

Sabato De Sarno, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Gucci

Ο οίκος Gucci και η εταιρεία Kering ανακοίνωσε τον νέο του καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου.

Δέσποινα Άσπρου

Από την ημέρα που ο Alessandro Michele γνωστοποίησε την αποχώρησή του από το καλλιτεχνικό τιμόνι του οίκου Gucci, ο κόσμος της μόδας και όχι μόνο ξεκίνησε να αναρωτιέται ποιος θα είναι ο διάδοχός του. Και ενώ η επίσημη απάντηση άργησε μερικούς μήνες να έρθει, μέσα από επίσημή της ανακοίνωση το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, Kering και ο οίκος Gucci ανακοίνωσαν τον Sabato De Sarno ως τον νέο creative director, με την πρώτη του συλλογή να κάνει ντεμπούτο στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου τον Σεπτέμβριο του 2023.

Με καταγωγή τη Νάπολη της Ιταλίας, ο Sabato De Sarno ξεκίνησε την καριέρα του στον οίκο Prada το 2005, ενώ γρήγορα εντάχθηκε στο δυναμικό του Dolce & Gabbana και το 2009 στον Valentino, όπου αρχικά κατείχε θέσεις ευθύνης και έπειτα ανέλαβε τον ρόλο του Fashion Director, επιβλέποντας τόσο τις ανδρικές όσο και τις γυναικείες συλλογές.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @gucci

«Η εταιρεία Gucci είναι ένας από τους πιο σημαντικούς οίκους που έχει δημιουργηθεί. Είναι μεγάλη μου τιμή να αναλάβω το ρόλο του Δημιουργικού Διευθυντή του Gucci. Είμαι υπερήφανος που θα ενταχθώ σε έναν Οίκο με τόσο εξαιρετική ιστορία και κληρονομιά, που με τα χρόνια μπόρεσε να υποδεχτεί και να διαφυλάξει αξίες στις οποίες πιστεύω. Είμαι συγκινημένος και ενθουσιασμένος που θα συνεισφέρω το δημιουργικό μου όραμα για το brand», δήλωσε χαρακτηριστικά ο De Sarno λίγο μετά την ανακοίνωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Sabato De Sarno  |  Gucci  |  Keyring  |  fashion  |  director

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση