ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

10 αυστηροί ενδυματολογικοί κανόνες που ακολουθούν οι royals

Τελικά η ζωή μιας πριγκίπισσας δεν είναι και τόσο παραμυθένια

Ριάνα Στυλιανού

Με την πολυσυζητημένη συνέντευξη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στην Oprah Winfrey, η προσοχή του κόσμου στράφηκε για ακόμα μια φορά στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Το ζευγάρι, αλλά πιο συγκεκριμένα η Meghan, παραδέχτηκε πως η ζωή στο παλάτι δεν ήταν καθόλου παραμυθένια καθ΄όλη τη διάρκεια της διαμονής της. Όπως ανέφερε, ακόμα και τα ρούχα που επιλέγει το κάθε μέλος της πρέπει να έχουν την έγκριση της βασίλισσας, πράγμα αρκετά καταπιεστικό αν το σκεφτεί κάνεις.

Ωστόσο είναι γεγονός, πως οι royals εδώ και εκατοντάδες χρόνια, ακολουθούν αυστηρά κάποιους πολύ συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς και εμφάνισης, που αρκετούς από αυτούς, η πριγκίπισσα Diana απέρριπτε με στυλ.

 Δείτε πιο κάτω μερικά από τα ενδυματολογικά πρωτόκολλα που ακολουθούν οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας.

1. Τα φορέματα και οι μπλούζες με ανοιχτό ντεκολτέ αποφεύγονται από τις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας.

2. Tα καπέλα δεν επιτρέπονται μετά τις 6 το απόγευμα, για τον λόγο του ότι, στα παλαιοτέρα χρόνια οι γυναίκες φορούσαν τις τιάρες τους. 

3. Δεν βγάζουν ποτέ το παλτό τους δημοσίως. Θεωρείται μια άκομψη κίνηση.

4. Οι royals έχουν πάντα μαζί τους ένα μαύρο σύνολο όταν βρίσκονται σε ταξίδι, σε περίπτωση που κάποιο μέλος της  βασιλικής οικογένειας πεθάνει ενώ βρίσκονται μακριά.

5. Οι γυναίκες κρατάνε πάντα clutch bags στις δημόσιες εμφανίσεις τους για να αποφύγουν ανεπιθύμητες χειραψίες, κρατώντας τα χέρια τους απασχολημένα.

6. Η βασίλισσα φοράει πάντα έντονα χρώματα για να μπορεί να ξεχωρίζει ευκολότερα από το πλήθος.

7. Τα γυμνά πόδια στις γυναίκες απαγορεύονται, γι’ αυτό και φορούν πάντα καλσόν.

8. Τα χρωματιστά μανό απαγορεύονται. Η βασίλισσα Ελισάβετ υιοθέτησε μια συγκεκριμένη απόχρωση του ροζ από το 1989 μέχρι σήμερα. Πρόκειται για το Ballet Slippers της Essie.

9. Στα πιο παλιά χρόνια, οι γυναίκες φορούσαν γάντια, ένα στοιχείο που συμβόλιζε ισχύ αλλά η ίδια η βασίλισσα ήθελε να αποφύγει την επαφή με τον κόσμο. Από την άλλη η πριγκίπισσα Diana δεν υπάκουε στον εν λόγω κανόνα. Επίσης δεν είναι πλέον υποχρεωτικά.

10. Οι πλατφόρμες αποφεύγονται μπροστά στη βασίλισσα, για τον απλούστατο λόγο του ότι δεν της αρέσουν.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση