ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Rihanna: Το πρόσωπο της πρώτης συλλογής του Pharrell Williams για τoν οίκο Louis Vuitton

Ο Pharrell Williams επέλεξε την καλή του φίλη και συνάδελφο για να ποζάρει με την ανανεωμένη Speedy bag του.

Μαρία Καραμάνου

Στις 15 Ιουνίου, στην πρόσοψη του Musée D'Orsay στο Παρίσι, παρουσιάστηκε μια εντυπωσιακή φωτογραφία της Rihanna, η οποία ήταν εγκυμονούσα. Στη φωτογραφία, η Rihanna φορούσε πολύχρωμες τσάντες Louis Vuitton Speedy και κρατούσε ένα ποτήρι καφέ στο δεξί της χέρι. Λίγες μέρες αργότερα, στις 20 Ιουνίου, ο Pharrell Williams παρουσίασε την πρώτη του συλλογή ως νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της ανδρικής σειράς του οίκου μόδας. Κατά τη διάρκεια της πασαρέλας, αποκάλυψε την εικόνα της Rihanna που είχε ληφθεί το πρωί του ίδιου ημερομηνία, δημιουργώντας αίσθηση και αναστατώνοντας τον χώρο της μόδας.

Η εικόνα που αναφέρθηκε προηγουμένως αποτελεί μόνο ένα μέρος μιας ολόκληρης καμπάνιας με τη συμμετοχή της Rihanna για την ανανεωμένη Speedy bag του οίκου Louis Vuitton, η οποία παρουσιάστηκε πλήρως σήμερα.Photo By @louisvuitton On Instagram

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν δείχνουν τη Rihanna με την εγκυμοσύνη της και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, που αποκαλύπτεται μέσα από ένα πουκάμισο με pixel και το μοτίβο Damier του οίκου Louis Vuitton - ένα σημαντικό θέμα της πρώτης συλλογής του Pharrell Williams για τη LV. Ο φωτογραφικός φακός των Keizō Kitajima και Martine Syms απαθανάτισε τις εικόνες και το βίντεο που συνοδεύουν την καμπάνια, δείχνοντας τη Rihanna να περιηγείται στην πόλη φορώντας τις πολύχρωμες δερμάτινες τσάντες.

Η ανανεωμένη εκδοχή της τσάντας Speedy αποτελεί μια αναζωογονημένη εκδοχή του κλασικού σχεδίου που έγινε ευρέως αναγνωρίσιμο, ιδίως ανάμεσα στα "It" κορίτσια της δεκαετίας του 2000. Αυτή η νέα εκδοχή αποτίει φόρο τιμής στο αμέσως αναγνωρίσιμο τραπεζοειδές σχήμα της κλασικής Speedy. Με τη χρήση μαλακού δέρματος και του εμβληματικού μοτίβου Monogram, η Speedy διατηρεί την αίγλη της ως ένα διαχρονικό και ευέλικτο κομμάτι πολυτέλειας που ταιριάζει σε κάθε γκαρνταρόμπα.Photo By @louisvuitton On Instagram

Από την Audrey Hepburn, η οποία το 1965 ζήτησε μια μικρότερη έκδοση της τσάντας για να ταιριάζει στο μικροκαμωμένο της ανάστημα, μέχρι τη σημερινή φωτογράφηση της Rihanna, είναι αναμφίβολο ότι η Speedy bag έχει κατακτήσει μια μοναδική θέση στη μόδα και έχει έρθει για να μείνει. Η διαχρονική αυτή τσάντα αντιπροσωπεύει το αισθητικό πνεύμα που αποδείχθηκε ελκυστικό από την εμβληματική Audrey Hepburn μέχρι την σύγχρονη Rihanna. Με τον μοναδικό της σχεδιασμό και την προσαρμοστικότητά της, η Speedy bag συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να εμπνέει γενιές και γενιές μόδας.

Δείτε το βίντεο εδώ:

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση