ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: leather παντελόνι, ζιβάγκο και ankle μποτάκια
 

Πώς να δείχνεις fashionable χωρίς να πρέπει να προσπαθήσεις ιδιαίτερα

Όλα όσα βλέπουμε αρκετές fashion influencers να εφαρμόζουν

Μαρία Σάββα

Το Instagram είναι σίγουρα ένας καλός «βοηθός» για στιλιστική έμπνευση καθώς οι fashion influencer μέσα από τις αναρτήσεις τους σας δίνουν τις πιο επίκαιρες συμβουλές για να ανανεώνεσεται τα looks σας.

Αυτό όμως που θέλει η κάθε γυναίκα είναι να μπορεί να συνδυάζει τα ρούχα της χωρίς να βάζει ιδιαίτερη σκέψη και φυσικά χωρίς να αγχώνεται λίγο πριν βγει έξω, για το τι θα φορέσει.

Δείτε στην συνέχεια 3 tips χωρίς πρέπει να προσπαθήσεται ιδιαίτερα

1.Επένδύστε σε ένα χρωματιστό παλτό

Έστω και αν το στιλ σας είναι προς την minimal πλευρά της μόδας, δεν σημαίνει ότι δεν χριάζεστε ένα χρωματιστό παλτό το οποίο μπορείτε να «ρίξετε» πάνω σας, κάνοντας το look σας δέκα φορές πιο αξιοπρόσεχτο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev)

2.Το καφέ θα γίνει το «καινούριο» μαύρο στην ντουλάπα σας

Όλοι ξέρουμε ότι ειδικά τον χειμώνα, το μαύρο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα. Το ότι είναι λίγο πιο κρύο δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να αποκλείουμε τα άλλα χρώματα από τα outfits μας. Αν όμως αυτό είναι δύσκολο για εσάς ή αν έχετε μια ιδιαίτερη αγάπη στα σκούρα χρώματα, μπορείτε να αντικαταστήσετε το μαύρο με ένα όμορφο καφέ, κάνοντας μια διαφορά στο ντύσιμό σας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik)

3.Χρησιμοποιήστε τα αξεσουάρ σας για να κάνετε statements

Ακόμη και αν αποφασίσατε μια ημέρα ότι δεν θέλετε κανένα χρώμα, κανένα μοτίβο και προτιμάτε να κρατήσετε ένα εντελώς minimal look, ένας τρόπος για να το καταφέρετε με επιτυχία είναι ένα βάλετε ένα statement αξεσουάρ, το οποίο μπορεί να είναι ένα ζευγάρι χρωματιστές μπότες ή μια ασυνήθιστη τσάντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
fashion  |  looks  |  outfits  |  lifestyle  |  winter

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση