ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Πώς να αποφύγετε το φούσκωμα στην κοιλιά όταν βάζετε το πλεκτό μέσα από το παντελόνι σας

Τα 3 στυλιστικα tips που θα αναβαθμίσουν τα χειμερινά σας σύνολα… in no time!

Ριάνα Στυλιανού

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε ένα πρόβλημα. Όταν βάζουμε το πλεκτό μας μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα μας, δημιουργείται ένα μικρό φούσκωμα στην περιοχή της κοιλιάς, και σχεδόν πάντα, δεν είναι καθόλου κολακευτικό.

Can you even relate though?
Για να το αποφύγουμε λοιπόν αυτό το «πρόβλημα», υπάρχουν 3 λύσεις. Εμείς θα τις μοιραστούμε μαζί σας και εσείς εφαρμόζεται αυτή που σας βολεύει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Λύση 1:
Επενδύστε σε πιο λεπτά πλεκτά αλλά από ζεστά υφάσματα όπως το κασμίρι. Εάν θέλετε κάτι πιο οικονομικό, τότε επενδύστε σε ένα από λεπτό μαλλί. Μέσα από αυτό μπορείτε να φορέσετε μια θερμαντική, μακρυμάνικη μπλούζα για μόνωση της θερμοκρασίας.

Λύση 2:
Δέστε ένα κορδόνι στη μέση σας, πάνω από το πλεκτό σας. Διπλώστε το ρούχο με τέτοιο τρόπο, που να δίνει το illusion ενός cropped top. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να έχετε το πλεκτό σας κοντό μπροστά και από πίσω μακρύτερο, ανάλογα με το πως θα το διπλώσετε και πόσο.

Λύση 3:
H ευκολότερη λύση από όλες. Επενδύστε σε chunky πλεκτά που να έχουν cropped εφαρμογή. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα, απλά να τα φορέσετε. Τέλειο;

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate Hutchins (@kateehutchins)

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Μόδα  |  στυλ  |  τάση  |  fashion  |  trend

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση