ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Θέλουμε τα eco-friendly Stella McCartney x Adidas sneakers τώρα!

Μιχάλης Γεωργίου

Μία απο τις πιο μεγάλες συνεργασίες της χρονιάς είναι εδώ!

Από τη μία εχούμε ένα brand που εδώ και χρόνια έχει διαπρέψει με αθλητικά είδη, και απο την άλλη μια πασίγνωστη σχεδιάστρια της οποίας το όνομα είναι συνώνυμο με την αλλαγή στον χώρα της μόδας. Κάποιοι μπορεί να το το δουν ως ένα ακόμα ζευγάρι παπούτσια, αλλά στην πραγματικότητα, αυτά τα νέα Stan Smith είναι κάτι παραπάνω.

Φυσικά μιλάμε γαι τη σχεδιάστρια Stella McCartney, που με τη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 παρουσίασε κομμάτια με προτέρημα ότι ήταν ότι φτιαγμένα από βιώσιμα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να τον παροτρύνει να προσέχει το περιβάλλον. Το ίδιο μήνυμα κρύβεται πίσω και από τη νέα της συνεργασία της με την Adidas αφού μαζί δημιούργησαν ένα συλλεκτικό ζευγάρι Stan Smith από βιώσιμα υλικά.


Η δεύτερη επιλογή στα κορδόνια.

Όλο αυτό ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια, χάρη στον Alasdhair Willis, σύζυγο της McCartney.

''Κάποια χρόνια πριν, ο σύζυγος μου επιστράτευσε την Adidas να φτιάξει ένα ειδικό ζευγάρι vegetarian Stan Smiths για τα γενέθλια μου, ξέροντας πόσο πολύ αγαπώ αυτά τα εμβληματικά trainers. Με έβαλε σε σκέψεις, και κάθε φορά που έβλεπα την ομάδα της Adidas ρωτούσα γιατί δεν μπορούν να κάνουν όλα τα Stan Smith έτσι. Έκανα μεγάλες προσπάθειες να τους πείσω και πέρσι επιτέλους συνεργαζόμαστε στο πρώτο ζευγάρι vegan Stan Smths'' είπε η σχεδιάστρια. 

Φέτος, τα Stan Smiths είναι φτιαγμένα από συνθετικό δέρμα, και η συνηθισμένη κόλλα αντικαταστάθηκε από άλλες εναλλακτικές, γιατί η κόλλα που χρησιμοποιούν συνήθως στην παραγωγή παπουτσιώνπροερχόταν από ψάρια ή ζώα, και είναι γεμάτη χημικά που βλάπτουν το περιβάλλον. Όσον αφορά το σχέδιο, οι συνηθισμένες γραμμές στο πλάι των Stan Smith έφυγαν, και τώρα εκεί βλέπουμε τρύπες, ενώ τα κορδόνια είναι πολύχρωμα ή λευκά. Είναι επίσης unisex μιας και ήθελαν να τα διαθέσουν για όλους. . 

Αν τα θέλετε και εσείς όσο εμείς, η τιμή τους είναι €275 και κυκλοφορούν στις 2 Δεκεμβρίου. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση