ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Οι εμφανίσεις της πριγκίπισσας Diana στο The Crown

Τα κοστούμια της πριγκίπισσας που φοράει η Emma Corrin στη σειρά είναι σχεδόν πανομοιότυπα

Ριάνα Στυλιανού

Είτε ανήκετε στο φαν κλαμπ της σειράς The Crown είτε όχι, εάν είστε πραγματικές fashion fanatics τότε θα σας ενδιαφέρει πολύ η τέταρτη σεζόν της σειράς. Η εμφάνιση της πριγκίπισσας Diana στην πρεμιέρα του The Crown είναι γεγονός. Με την Βρεττανή ηθοποιό, Emma Corrins να υποδύεται τον ρόλο της Lady Di, φορώντας πανομοιότυπα σύνολα με αυτά της πριγκίπισσας, είναι σίγουρα must see αυτή τη περίοδο, κάνοντας μια πολύ γλυκιά αναδρομή στο παρελθόν.

Από τις casual ζακέτες έως το αξέχαστο νυφικό της να μη διαφέρει ούτε στις πιο μικρές λεπτομέρειες, η σχεδιάστρια των κοστουμιών της σειράς, Amy Roberts, χρησιμοποίησε ρούχα για να απεικονίσει το στυλιστικό ταξίδι της Diana από το ξεκίνημά της ως βοηθός σε παιδικούς σταθμούς μέχρι στην πλήρης εξέλιξή της σε ένα παγκόσμιο είδωλο.

“Αυτό που νομίζω ότι είναι φανταστικό στο The Crown είναι η εξέλιξη της Diana από ένα ντροπαλό και όχι ιδιαίτερα fashionable είδος κοριτσιού .Ήταν τόσο εκπληκτικό που ξεκινήσαμε από αυτό το σημείο για να καταλήξουμε σε αυτήν την εκπληκτική, απίστευτη γυναίκα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Roberts στα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Μουσείου του Brooklyn, όπου συμπεριλάμβανε κοστούμια από την τέταρτη σεζόν του The Crown.

Casual chic
Screen shot from "The Crown" on Netflix

@diana.princess.wales

Chicness on point 
Screen shot from "The Crown" on Netflix

@lady.diana._

 Lady in pink
@bbafmagazine

The yellow suit
@mariaeduardasb

Pretty in purple
@bbafmagazine

Bride to be...
@bbafmagazine

Ocean blue
@bbafmagazine

The red dress
@bbafmagazine

Checked dress
Screen shot from "The Crown" on Netflix

@diana.princess.wales

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση