ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Οι εμφανίσεις στο red carpet των Τράπεζα Κύπρου MAN of the Year Awards

Το βίντεο με όλες τις εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

newsroom must

Η 20ή απονομή Τράπεζα Κύπρου MAN of the Year πραγματοποιήθηκε στις 8 Νοεμβρίου και για ακόμα μια χρονιά βραβεύτηκαν οι καλύτεροι των καλυτέρων, οι άντρες που μας κάνουν περήφανους στην Κύπρο και το εξωτερικό. 

Πέραν όμως από συγκινητικές στιγμές και αξιοσημείωτες βραβεύσεις, η βραδιά μας χάρισε και ένα κόκκινο χαλί γεμάτο από κομψές εμφανίσεις από γυναίκες της πολιτικής, των επιχειρήσεων και της κοσμικής ζωής της Κύπρου που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις στυλιστικές τους επιλογές.  

Ο θεσμός Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2021 και η φετινή τελετή δεν θα πραγματοποιούνταν με τέτοια επιτυχία και αποδοχή από το κοινό εάν το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» δεν έβρισκαν συνοδοιπόρους στη σπουδαία τους προσπάθεια τους χορηγούς και υποστηρικτές τους, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, JOHNNIE WALKER, BMW – ΧΑΡ. ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ, IWC watches, University of Nicosia, OΠΑΠ Κύπρου, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Deloitte, Pralina Confectionery, Παγωτά Παπαφιλίππου και το Parklane Resort and Spa.

Θερμές ευχαριστίες, λοιπόν, στους Τράπεζα Κύπρου, Grey Goose, CYTA, Char. Pilakoutas Ltd, ΟΠΑΠ Κύπρου, και τους ελεγκτές της διαδικασίας, την εταιρεία Deloitte, καθώς και τα Ζαχαροπλαστεία Pralina.

 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση