ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Ο οίκος Louis Vuitton λανσάρει μοδάτη προσωπίδα για τον κορωνοϊό

H απίστευτη τιμή πώλησής της

Το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊου δεν ξέρουμε πότε θα φτάσει και φαίνεται ότι η προστατευτική μάσκα προσώπου είναι εδώ για να μείνει. Αλλά ποιος λέει ότι δεν μπορεί να είναι stylish;

Καθ 'όλη τη διάρκεια της πανδημίας, οι σχεδιαστές κυκλοφόρησαν μάσκες προσώπου όπου οι πολυτελείς εκδόσεις τους έχουν και την ανάλογη τιμή.

Τώρα, ο Louis Vuitton το παίρνει ένα βήμα παραπέρα, κυκλοφορώντας μια πολυτελή ασπίδα προσώπου που έχει σχεδιαστεί για να είναι «κομψή και προστατευτική», δήλωσε ο γαλλικός οίκος μόδας.

Η εντυπωσιακή LV Shield από διάφανη η μεμβράνη από την οποία είναι κατασκευασμένη μετατρέπεται σε πιο σκούρα στο φως του ήλιου προστατεύοντας τους χρήστες. Διαθέτει επίσης χρυσά καρφιά χαραγμένα με το εμπορικό σήμα του Louis Vuitton και μια ελαστική κορδέλα με την οποία στηρίζεται στο κεφάλι και είναι σχεδιασμένη με το γνωστό μονόγραμμα του brand.

Ο Louis Vuitton περιγράφει το συγκεκριμένο αξεσουάρ ως ένα "εντυπωσιακό headpiece, που δίνει στυλ ενώ παράλληλα προστατεύει". Η τιμή του θα είναι 811 ευρώ.

Η προσωπίδα θα πουλιέται online και σε επιλεγμένα καταστήματα Louis Vuitton από τις 30 Οκτωβρίου.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων δεν προτείνουν επί του παρόντος τη χρήση ασπίδων προσώπου ως υποκατάστατο των μασκών, καθώς δεν είναι σαφές ποιο επίπεδο προστασίας παρέχουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση