ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Ο νέος ρόλος της Style Heroine στον Ιταλικό οίκο Sergio Rossi

Η Eυαγγελία Σμυρνιωτάκη αναλαμβάνει καθήκοντα στον δημοφιλή Ιταλικό οίκο παπουτσιών

Ριάνα Στυλιανού

Η Ελληνίδα fashion influencer Eυαγγελία Σμυρνιωτάκη, γνωστή ως Stye Heroine στον κόσμο της μόδας, ξεκίνησε το online περιοδικό της το 2011 και από τότε μέχρι σήμερα, θεωρείται από τις δημοφιλέστερες fashionistas ανα το παγκόσμιο. Κατάφερε να ξεχωρίσει με την αισθητική της σε συνδυασμό με το ξεχωριστό της γούστο και τη φαντασία που έχει για να δημιουργεί εντυπωσιακά σύνολα, οδηγώντας τη σε μερικές πολύ σημαντικές συνεργασίες με κορυφαία fashion brands, αναμεσά τους οι Chanel, Prada, Versace και Mytheresa.

Σήμερα, η Ελληνίδα digital content creator μετρά πάνω από 400.000 followers στο Instagram, εφόσον πολλοί είναι εκείνοι που εμπνέονται από το προφίλ της και ελκύονται από τις ονειρικές της φωτογραφίες.

Με τον ερχομό του νέου χρόνου λοιπόν, η Eυαγγελία έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της, παίρνοντας τον ρόλο της νέας artistic director του Ιταλικού οίκου παπουτσιών Sergio Rossi. Τα καθήκοντα της θα είναι να επιβλέπει το branding, το content creation, τις διαφημιστικές καμπάνιες, το styling και θα αναφέρεται στον CEO του Sergio Rossi Riccardo Sciutto. «Είναι προνόμιο να συνεργάζομαι με τον Sergio Rossi αυτή την τόσο συναρπαστική περίοδο και ανυπομονώ να διαμορφώσω ένα νέο κεφάλαιο με το brand. Πάντα θαύμαζα το brand και θεωρώ πως το brand, που ανήκει στο Lanvin Group, έχει μόνο ξεκινήσει να δείχνει την δυναμική του», δήλωσε η ίδια.

Ο Riccardo Sciutto από την άλλη είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος με την άφιξη της Ευαγγελίας και πιστεύω πως οι γνώσεις της γύρω από την αισθητική των luxury shoes και των new media, θα δώσει μεγάλη αξία στο brand».

«Η επικοινωνία έχει αλλάξει πολύ αυτά τα χρόνια και η Eυαγγελία συνοψίζει τα νέα στοιχεία που χρειάζεται η βιομηχανία. Σήμερα, οι επωνυμίες πρέπει να έχουν απήχηση στους πελάτες και τα νέα εργαλεία επικοινωνίας — και πιστεύω σε μια δημιουργική διαχείριση, η οποία μπορεί να είναι συνεπής με τις ανάγκες των κοινοτήτων», πρόσθεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας, ο οποίος κατάφερε να αναδιοργανώσει την εταιρεία και να εκσυγχρονίσει το εργοστάσιό της στο San Mauro Pascoli της Ιταλία.

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στον νέο της ρόλο ως artistic director, και ανυπομονούμε να δούμε πολύ ενδιαφέρονται πράγματα από εκείνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση