ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Ο κορωνoϊός επηρέασε και το show της Chanel

Ο γαλλικός οίκος μόδας είχε προγραμματίσει να διοργανώσει μια επαναληπτική επίδειξη της συλλογής Métiers d'Art στην Κίνα το Μάιο... ωστόσο μόλις ακυρώθηκε

Αν δηλώνετε fashionistas και φαν της Chanel, τότε σίγουρα γνωρίζετε πως η Chanel είχε προγραμματίσει να διοργανώσει μια επαναληπτική επίδειξη της συλλογής Métiers d'Art στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στο Πεκίνο, το Μάιο. Η εν λόγω λοιπόν επίδειξη ακυρώνεται... λόγω κορωνοϊού!

“Έχοντας στο μυαλό μας την τρέχουσα κατάσταση και ακολουθώντας την καθοδήγηση των κινεζικών αρχών, η Chanel αποφάσισε να αναβάλει την προγραμματισμένη Métiers d’Art επίδειξη τον Μάιο στο Πεκίνο για να την πραγματοποιήσει σε μια μεταγενέστερη και πιο κατάλληλη στιγμή, “δήλωσε σήμερα 17 Φεβρουαρίου εκπρόσωπος του οίκου. Στην συνέχεια πρόσθεσε πως “Η Chanel παρακολουθεί στενά την κατάσταση. Το σημαντικότερο για τον γαλλικό οίκο μόδας είναι η υγεία και η ευημερία της ομάδας και των πελατών της .

Να θυμίσουμε πως η collection παρουσιάστηκε αρχικά στο Grand Palais στο Παρίσι στις 4 Δεκεμβρίου και προγραμματίστηκε να επαναληφθεί στην Κίνα πριν από μια άλλη η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 4 Ιουνίου στο Old Billingsgate, ένα βικτοριανό κτίριο του 19ου αιώνα με θέα στον ποταμό Τάμεση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως η επιδημία του κορωνοϊού επηρέασε τον κόσμο της μόδας. Για παράδειγμα, στο επερχόμενο fashion week του Μιλάνο θα παρέχεται live streaming για τα shows αλλά και αποκλειστικό backstage υλικό, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η πλήρης κάλυψή της, αφού σημαντικά άτομα από τον χώρο της μόδας δεν θα μπορέσουν να βρεθούν εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση