ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

O Giorgio Armani και ο ρόλος της μόδας στο red carpet των Οscar

newsroom must

Με αφορμή την 93η τελετή απονομή των Όσκαρ που θα πραγματοποιηθεί κανονικά και χωρίς την χρήση μάσκας, ο σχεδιαστής που έχει γράψει ιστορία με τις εμφανίσεις των star του Hollywood, μίλησε στο WWD για τον ρόλο που παίζει το red carpet στη βιομηχανία της μόδας. 

Φυσικά δεν είναι άλλος από τον Giorgio Armani, o oποίος δήλωσε σχετικά με τη σημαντικότητα της μόδας στην τελετή πως:

"Η μόδα στο κόκκινο χαλί ακόμα έχει σημασία, κατά τη γνώμη μου, σαν μια στιγμή που ονειρευόμαστε και ξεφεύγουμε από την πραγματικότητα, που πλέον είναι περισσότερο επίκαιρο από ό,τι ήταν παλιά. Το λέω αυτό από την οπτική ενός αρκετά πραγματιστή σχεδιαστή και επιχειρηματία. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια μνημειώδης έλλειψη ενδιαφέροντος τώρα που όλα γίνονται στο διαδίκτυο αλλά θα αποκτήσει και πάλι σημασία, βασικά ήδη έχει”.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Giorgio Armani (@giorgioarmani)

Ο Armani εξήγησε ότι το κόκκινο χαλί "δημιουργεί κύρος και όνειρα κι αυτά οδηγούν σε δολάρια και σεντς. Η προβολή στο κόκκινο χαλί δεν δημιουργεί εμπορική επιτυχία ενός συγκεκριμένου προϊόντος επειδή για το red carpet δημιουργούμε ξεχωριστά και couture κομμάτια. Αλλά το κόκκινο χαλί χτίζει μια αύρα δημοσιότητας. Κάτι δύσκολο να το προσδιορίσεις που αυξάνει το κύρος και τη βαρύτητα του brand. Βέβαια, πλέον τα social media έχουν περισσότερη επιρροή για την επιτυχία ενός συγκεκριμένου κομματιού, ακόμα και για elegant labels σαν το δικό μου”.

Θέλοντας έτσι να ξεκαθαρίσει πως πέραν από το Glamour της υπόθεσης είναι μία σημαντική τελετή τα Oscars , καθώς εργάζονται χιλιάδες άτομα στον χώρο της μόδας για να φέρουν εις πέρας το ρούχο του κάθε Χολυγουντιανού star αντίστοιχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση