ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Αυτός είναι ο νέος brand ambassador του Giorgio Armani

Φωτογραφήθηκε από τον John Balsom στο Saint-Tropez πριν από το ξέσπασμα του COVID-19

Ο Charles Leclerc είναι το νέο πρόσωπο του Giorgio Armani, Made to Measure για την άνοιξη του 2020. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο 22χρονος οδηγός της Formula 1, που αγωνίζεται επί του παρόντος με την Ferrari, πρωταγωνιστεί σε μια καμπάνια μόδας.

«Ο Charles Leclerc είναι ένας πολύ υποσχόμενος οδηγός αγώνων. Έχει σημειώσει σημαντική επιτυχία παρά τη νεαρή του ηλικία, και αυτό αποτελεί ένδειξη της θέλησης και της αποφασιστικότητάς του, καθώς και του προφανούς ταλέντου του. Είναι φρέσκος και έχει μια ενεργητική φυσική παρουσία που η συλλογή μου Made to Measure ενισχύει και ταιριάζει πολύ », δήλωσε ο Armani.

Φωτογραφήθηκε από τον John Balsom στο Saint-Tropez πριν από το ξέσπασμα του COVID-19, ο Leclerc εμφανίζεται σε μια σειρά από ασπρόμαυρες κινηματογραφικές εικόνες.

Γεννημένος το 1997 στο Μονακό, ο Leclerc κέρδισε το πρωτάθλημα GP3 Series το 2016 και το FIA Formula 2 Championship το 2017. Πέρυσι, εντάχθηκε στη Scuderia Ferrari. Έλαβε επίσης την πρώτη του νίκη στην καριέρα του στο Βέλγιο τον περασμένο Σεπτέμβριο και τον πρώτο Ιταλικό Grand Prix ως οδηγός της Ferrari την επόμενη εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση