ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

NY Fashion Week: Τα αυστηρά πρωτόκολλα και οι αλλαγές μετά τον Covid-19

Με μάσκες και πιστοποιητικά εμβολιασμού οι παρευρισκόμενοι

newsroom must

Μετά τις ψηφιακές εβδομάδες μόδας που επέβαλε η πανδημία τα τελευταία δύο χρόνια, η επιστροφή στα show με φυσική παρουσία τον Σεπτέμβριο που μόλις μάς πέρασε είναι γεγονός.

Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως παλιά. Προκειμένου να παραστούν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για αυτή τη σεζόν, οι άνθρωποι της μόδας θα συμπληρώσουν τις εμφανίσεις τους υποχρεωτικά με μάσκες, υιοθετώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα για την Covid-19.
Ο Noah M Kozlowski, διευθυντής ανάπτυξης των εκδηλώσεων, μιλώντας στο Reuters, εξήγησε ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική από όλους, όπως επίσης και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού.

«Είναι η νέα κανονικότητα. Σε αυτήν τη σεζόν θα εφαρμόζεται η χρήση της μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, η οποία θα είναι υποχρεωτική σε όλα τα σόου, η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, η οποία θα είναι επίσης υποχρεωτική», διευκρίνισε.
«Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις εμβολιασμού, θα πρέπει να επιδείξουν ένα πιστοποιητικό ότι το έκαναν. Εάν όχι, θα πρέπει να επιδεικνύουν ένα τεστ PCR τελευταίων 48 ωρών ή ένα τεστ αντιγόνου έξι ωρών».

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης, ότι φέτος από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης θα λείπει ο Tom Ford, όπως επίσης και ο Tom Browne, που ανέβαλλε το show του για τον Απρίλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Nyfw  |  fashion  |  covid  |  κορωνοϊός  |  μόδα

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση