ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Newsflash: Ο Tom Ford ακύρωσε το σόου του στο NYFW

''Σε μια εποχή που οι ρυθμοί είναι απίστευτα γρήγοροι, ο σύγχρονος τρόπος παρουσίασης μιας συλλογής τέσσερις μήνες πριν κυκλοφορήσει στην αγορά είναι μια απαρχαιωμένη ιδέα δεν έχει κανένα νόημα. Οι πελάτες μας σήμερα θέλουν να δουν μια συλλογή που θα μπορεί να είναι διαθέσιμη άμεσα. Τα fashion shows και το παραδοσιακό ημερολόγιο της μόδας όπως το γνωρίζουμε, δεν δουλεύει με τον ίδιο τρόπο όπως στο παρελθόν. Σπαταλάμε πολλή ενέργεια και χρήματα για να δημιουργήσουμε τον ενθουσιασμό γύρω από ένα event πολύ πιο μπροστά από τη στιγμή που η συλλογή θα είναι διαθέσιμη. Το να παρουσιάζουμε μια συλλογή κοντά στην ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει, θα δημιουργήσει τον απαραίτητο ενθουσιασμό που θα σπρώξει τις πωλήσεις και οι πελάτες μας θα είναι ικανοποιημένοι εφόσον θα μπορούν να αποκτήσουν άμεσα τα κομμάτια τα οποία επιθυμούν''.

Με αυτή τη δήλωση ο Tom Ford ανακοίνωσε πριν λίγο ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-17. Ο σχεδιαστής που ακολούθησε την απόφαση του οίκου Burberry να μην παρουσιάσει τη συλλογή του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου -παρόλο που θα συμμετέχει αυτό τον μήνα στο LFW- θα ακολουθήσει το μοντέλο see-now-buy-now το οποίο φαίνεται να προτιμούν πολλοί σχεδιαστές τον τελευταίο καιρό.

Ο Tom Ford θα επανέλθει στο New York Fashion Week τον Σεπτέμβριο, όμως αντί για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, θα παρουσιάσει τις συλλογές του Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-17 σε ένα σόου για το αντρικό και για το γυναικείο κοινό. Με αυτό τον τρόπο οι πιστοί πελάτες του brand θα μπορέσουν να αποκτήσουν άμεσα τα κομμάτια που θα δουν στην πασαρέλα.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση