ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Νέες πληροφορίες για την φωτογράφιση του Dior στην Αθήνα

Όλα όσα αξίζει να μάθετε.

newsroom must

Εδώ και αρκετές μέρες έγινε γνωστή η ανακοίνωση από το Υπουργείο Πολιτισμού στην Αθήνα, ότι το αίτημα του οίκου Dior, να πραγματοποιήσει φωτογράφιση στους αρχαιολογικούς χώρους, έγινε αποδεκτό ενώ δημοσιοποιήθηκαν και οι όροι με τους οποίους θα γίνει πραγματικότητα.

Να θυμίσουμε ότι, ο οίκος Dior πρόκειται να ταξιδέψει στην Αθήνα για την παρουσίαση της συλλογής Cruise 2022 στις 17 Ιουνίου. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο γαλλικός οίκος θα συνδεθεί με την Αθήνα, καθώς η τελευταία φορά που ρούχα υψηλής ραπτικής του Christian Dior είχαν φωτογραφηθεί στην Ακρόπολη ήταν πριν 70 χρόνια. Τη συλλογή υπογράφει η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Maria Grazia Chiuri ενώ το ενδιαφέρον για την παρουσίαση της συλλογής δεν σταματά εδώ αφού σύμφωνα με τον οίκο, η συλλογή Cruise 2022 θα περιλαμβάνει και τη δουλειά Ελλήνων δημιουργών και τεχνιτών.

Το εν λόγω show θα έχει τίτλο "Dior Celebrates Greece" και θα είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Ο γαλλικός οίκος θα συνεργαστεί με Έλληνες δημιουργούς και τεχνίτες, έτσι ώστε σε αυτή τη συλλογή, να αναδειχθεί το ταλέντο τους αλλά και οι παραδοσιακές τεχνικές.

Ενώ αναφορικά με τους χώρους που θα χρησιμοποιηθούν για την φωτογράφιση η ανακοίνωση αποκαλύπτει ότι θα συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα σε άλλα, μνημεία της πόλης των Αθηνών, της Ανατολικής Αττικής και της Κορινθίας.

 Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση