ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Moschino: Αυτά είναι τα πιο εμβληματικά runway moments του Jeremy Scott

Επί 10 χρόνια το παραμύθι, το όνειρο και η ποπ κουλτούρα είχαν διαρκή παρουσία στα runways του οίκου Moschino.

Ριάνα Στυλιανού

 

Ένας άνθρωπος που άφησε το στίγμα του στη μόδα και θα συνεχίσει να το αφήνει, όποια και αν είναι τα επόμενα βήματά του στον χώρο, είναι αναμφίβολα ο Jeremy Scott. Μάλιστα ένα «τρελό» σενάριο που κυκλοφορεί, θέλει τον Jeremy Scott να αναλαμβάνει τα ηνία της Chanel, αλλά θα δείξει.

Τα τελευταία 10 περίπου χρόνια, ο ονειροπόλος Αμερικανός σχεδιαστής που βρισκόταν στην καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου Moschino, δημιούργησε μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στα runway και όχι μόνο, έχοντας πάντα ως στόχο να αναδείξει την ποπ κουλτούρα μέσω της τέχνης.

Το σαρωτικό ντεμπούτο του το 2014, έφερε στην πασαρέλα στοιχεία πρωτόγνωρα, όπως συσκευασίες και logo προϊόντων fast food.
Οι συλλογές του αντικατόπτριζαν πάντα τα στοιχεία από τα όποια ήταν εμπνευσμένες. Οι δημιουργίες του έδειχναν ξεκάθαρα την πηγή έμπνευση του σχεδιαστή, και μερικά από αυτά που του χάρισαν το απόλυτο inspo ήταν η διαχρονική Barbie, τα street style της Νέας Υόρκης, η Μαρία Αντουανέτα, το εμβληματικό παιχνίδι των 80’s «Μικρό μου πόνυ και πολλά πολλά άλλα.

Όπως και αν συνεχίσει την ενδιαφέρουσα πορεία του ο Jeremy Scott, εμείς δεν μπορούσαμε να μην ανατρέξουμε σε όλες του τις συλλογές και να ξεχωρίσουμε τα looks που θα μας μείνουν αξέχαστα.

Δείτε λοιπόν τα 13 iconic runway moments του Scott.

FALL-2023-READY-TO-WEAR

SPRING-2023-READY-TO-WEAR

SPRING-2022-READY-TO-WEAR

RESORT-2022

FALL-2022-READY-TO-WEAR

SPRING-2021-READY-TO-WEAR

FALL-2021-READY-TO-WEAR

FALL-2020-READY-TO-WEAR

 PRE-FALL-2020

SPRING-2019-READY-TO-WEAR

PRING-2017-READY-TO-WEAR

SPRING-2015-READY-TO-WEAR

FALL-2014-READY-TO-WEAR

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση