ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: bodycon φόρεμα, denim σακάκι και πέδιλα
 

Μοντέλο ποζάρει αποκαλύπτοντας την ουλή της καισαρικής τομής

«Σήμερα συμβαίνει μια τεράστια στροφή στην κοινωνία, προς τη συμπερίληψη και την ενδυνάμωση μέσα από τις ατέλειές μας»

Ζωή Τουτουντζίδου

Το τελευταίο διάστημα όλο και πιο πολλές γυναίκες υπερασπίζονται μέσα από τον χώρο της μόδας την διαφορετικότητα, «διώχνοντας» μακριά θα λέγαμε τα ταμπού και τις αναστολές, σχετικά με το σώμα τους.

Πλέον τα μοντέλα προωθούν την φυσική ομορφιά, υπερασπίζοντας σθεναρά την γενετική ανομοιογένεια και το δικαίωμα του καθενός στην διαφορετικότητα. Από την κόρη της Kate Moss, Lila, που δεν έκρυψε ποτέ τις αντλίες ινσουλίνης της, στην Κύπρια Σοφία Χατζηπαντελή, με καταγωγή από την Κύπρο, που έγινε γνωστή χάρη στα πυκνά της φρύδια, αλλά και το γνωστό μοντέλο Winnie Harlow, που διαγνωστικέ με λεύκη σε ηλικία 4 ετών.

Χωρίς κοινωνικές αναστολές και με έντονο σεξαπίλ η Kelly Hughes, πόζαρε για ένα τεύχος του περιοδικού «Sports Illustrated» με χαμηλόμεσο μπικίνι, δείχνοντας σε όλους την ουλή από την καισαρική τομή που έφερε στον κόσμο το παιδάκι της, καταρρίπτοντας θα λέγαμε ακόμη ένα στερεότυπο γύρω από την γυναικεία ομορφιά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kelly Hughes (@kellyhues)

Πίσω από αυτή την πρωτοβουλία, να σημειωθεί, βρίσκεται μια ακόμα γυναίκα, η Chelsea Hirschhorn, δημιουργός της Frida Mom, μιας εταιρίας που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών γύρω από την μητρότητα. Σύμφωνα με την οποία, στόχος της ήταν να «δείξουμε την ομορφιά της μητρότητας, να βοηθήσουμε τις γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε καισαρική τομή να αισθανθούν περήφανες για τον τρόπο για τον οποίο έφεραν ένα μωρό στον κόσμο και να προωθήσουμε τη συζήτηση για την επιλόχειο ανάρρωση του σώματος».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kelly Hughes (@kellyhues)

Θέση στην όλη συζήτηση πήρε φυσικά και το ίδιο το μοντέλο, λέγοντας «Σήμερα συμβαίνει μια τεράστια στροφή στην κοινωνία, προς τη συμπερίληψη και την ενδυνάμωση μέσα από τις ατέλειές μας. Αυτή η φωτογραφία, που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω την ουλή μου για πρώτη φορά, συμβολίζει περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη έχω βγάλει».

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση