ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Μικροσκοπικά σουτιέν η νέα huge τάση στις πασαρέλες

Εσείς θα υιοθετούσατε το εν λόγω trend;

Ριάνα Στυλιανού

Το να εκθέτει κάνεις διάφορα μέρη του σώματός του έχει γίνει normalized σε έναν ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό. Το «κίνημα» ξεκίνησε λίγο μετά την πανδημία όπου όλη η ανθρωπότητα βίωνε πρωτόγνωρα γεγονότα, με πολλούς να αντιδρούν και να εκφράζονται με υπερβολές όταν όλα αρχίσαν να επιστρέφουν στην κανονικότητα, κυρίως μέσα από τη μόδα και τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Το «γυμνό» δεν σοκάρει πλέον τον κόσμο καθώς επιδραστηκά ονόματα που «κουβαλούν» τεράστιο μέγεθος από followers, έχουν υιοθετήσει αυτό το trend ακόμα και στην καθημερινότητά τους. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η Chiara Ferragni, η οποία ποζάρει συχνά αφήνοντας εκτεθειμένα διάφορα πιο private σημεία του σώματός της.

Αυτή η τάση λοιπόν, φαίνεται πως κυρίευσε στις πασαρέλες στο πλαίσιο των Fashion Weeks ανά το παγκόσμιο, με ένα συγκεκριμένο κομμάτι να εντάσσεται σε διάφορες συλλογές οίκων.

Ο λόγος για το μικροσκοπικό σουτιέν, που κρύβει μόνο μια μικρή επιφάνια του στήθους και έχουμε ξαναδεί παλιότερα σε συλλογές της δεκαετίας του ‘90. Το εν λόγω piece το είδαμε σε διάφορες κολεξιόν φέτος, όπως τους Vaquera, Dolce & Gabbana, Gucci, Moschino και Heliot Emil.

Το μικρό αυτό essential όπως αποδεικνύουν πολλοί σχεδιαστές για την άνοιξη, προβλέπεται να το βλέπουμε αρκετά συχνά στο street style scene, με τις γυναίκες της μόδας να το συνδυάζουν με wide shoulder blazers και tailored παντελόνια.

Vaquera, Dolce & Gabbana, Gucci, Moschino, Heliot Emil.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
fashion  |  spring  |  2023  |  trends  |  runway  |  catwalk

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση