ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Neon top, midi φούστα και μπαλαρίνες με λουράκια
 

Μια τάση που δεν πρόβλεψαν ούτε οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας

Η Chiara Ferragni και η Cindy Crawford ήταν από τους celebs που υιοθέτησαν πρώτες αυτό το trend.

Ριάνα Στυλιανού

Οι τάσεις της μόδας προέρχονται από τα trend forcasts και τους μεγαλύτερους οίκους στον χώρο, εμπνευσμένες από την καθημερινότητα και τον κόσμο. Στην συνέχεια, χιλιάδες influencers προωθούν τα trends προς τα έξω και high street brands μιμούνται σχέδια των luxury, έτσι ώστε τα current trends να είναι διαθέσιμα σε όλους.

Μια τάση όμως που δεν πρόβλεψε κανένας οίκος ήταν πως η μάσκα θα γίνει το νέο hot αξεσουάρ του 2020.

Η πανδημία έφερε τα πάνω κάτω σε ολόκληρο τον πλανήτη και πέραν από τον θάνατο που έσπειρε, ο κορωνοϊός επηρέασε και πολλές βιομηχανίες, αναμεσά τους και η βιομηχανία της μόδας. Πολλοί ήταν οι σχεδιαστές που αναθεώρησαν τα σχέδιά τους όσον αφορά τα shows που θα παρουσιάσουν στο μέλλον αλλά επίσης και τις νέες τους κολεξιόν.

Η μάσκα, από τότε που αρχίσαμε να την φοράμε, έχει εξελιχθεί και έχει πάρει την μορφή ενος statement piece. Από διάφορα χρώματα, σε prints και embelishments, οι μάσκες είναι πλέον κομμάτι της εμφάνισης μας... οπόταν, είμαι μεγάλος οπαδός του motto: Pandemic, but make it fashion!

Το trend που δεν πέρασε απαρατήρητο, είναι πώς πολλοί σχεδιαστές άρχισαν την παραγωγή μασκών, που ήταν matchy matchy με τα ρούχα των νέων κολεξιόν.

(@leoniehanne)

(@leoniehanne)

Η Chiara Ferragni και η Cindy Crawford ήταν από τους celebs που υιοθέτησαν πρώτες αυτό το trend.

(@chiaraferragni)

(@cindycrawford)

Πολλοί fashionistas, επιλέγουν να φορέσουν μάσκα με το ίδιο ακριβώς εμπριμέ σχέδιο που έχει και το σύνολό τους.

(@heartzeena)

Από την άλλη όμως, έχουμε και την άλλη γκάμα fashion girls, που προτιμούν τις μονόχρωμες μάσκες, αλλά ασορτί με κάποιο αξεσουάρ τους, όπως για παράδειγμα τα παπούτσια ή τη τσάντα τους.

(@andreasteen)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
fashion  |  covid-19  |  trend  |  mask  |  pandemic  |  μόδα  |  τάση  |  μάσκα

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση