ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

Με το ίδιο military jacket Melania Trump και Kaia Gerber

Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Δέσποινα Άσπρου

Με την ομιλία που έδωσε η Melania Trump την Τρίτη 25 Αυγούστου στο Republican National Convention κατάφερε να συζητηθεί έντονα. Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του Trump μεταξύ άλλων μίλησε για τα θύματα της πανδημίας του κορωνοϊού, τα δικαιώματα των μειονοτήτων στις Ηνωμένων Πολιτείες και φυσικά, για τον σύζυγό της Donald Trump. Και ενώ αναμφίβολα ξεχώρισε για τις δηλώσεις της, τράβηξε την προσοχή με το outfit που επέλεξε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη κυρία της Αμερικής εμφανίστηκε με ένα military jacket του οίκου Alexander McQueen αξίας περίπου 1243 ευρώ (σε έκπτωση), pencil skirt και χακί γόβες. Παρατηρώντας την εμφάνισή της, θυμηθήκαμε πως το συγκεκριμένο jacket το είχε φορέσει τον Οκτώβριο του 2019 και η Kaia Gerber... οπότε η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη. Όσο αφορά την Kaia, το είχε συνδυάσει με matching μίνι φούστα και μπότες.

Ποια όμως το φόρεσε καλύτερα;

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Ποια όμως το φόρεσε καλύτερα; Η αλήθεια είναι πως και οι δύο κυρίες ήταν εντυπωσιακές με το συγκεκριμένο σακάκι και η κάθε μια το προσάρμοσε στα δικά της μέτρα... οπότε η σύγκριση είναι δύσκολη. Από πλευράς της η Melania έκανε το σακάκι να δείχνει απόλυτα σοφιστικέ και ιδανικό για τον Λευκό Οίκο, ενώ η Kaia φρόντισε να είναι super sexy και προσαρμοσμένο στo street style look της. Όσο και αν προσπαθήσαμε να επιλέξουμε μια από τις δύο, δεν τα καταφέραμε... οπότε αφήνουμε εσάς να επιλέξετε!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Melania Trump  |  Kaia Gerber  |  σακάκι  |  military  |  jacket  |  look  |  style  |  Donald Trump

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση