ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Lorenzo Bertelli: Προετοιμάζεται να αναλάβει τον οίκο Prada

«Η μόδα είναι σαν τον αθλητισμό δεν μπορείς πλέον να κερδίζεις μόνο με το ταλέντο σου, χρειάζεσαι μια δομή, μια οργάνωση»

Μαρία Σάββα

Καθώς η ιδιοκτήτρια-σχεδιάστρια της Prada, Miuccia Prada, και ο σύζυγός της και επιχειρηματικός συνεργάτης Patrizio Bertelli, ετοιμάζονται να περάσουν τελικά τον έλεγχο της εταιρείας στην επόμενη γενιά της οικογένειας, δίνοντάς στον γιο τους Lorenzo Bertelli μία πολύ υψηλότερη θέση στο brand.

Ο Bertelli μεγάλωσε σκεπτόμενος τον οίκο Prada ως «απλώς τη δουλειά των γονιών του», είπε στην BoF σε πρόσφατη συνέντευξη. Στο κολέγιο σπούδασε φιλοσοφία και όχι επιχειρήσεις και μετά αφιέρωσε τα 20 του σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που οδηγεί στην πίστα ράλι και ταξιδεύοντας έως και 200 ημέρες το χρόνο.

Από τότε που εντάχθηκε στην Prada στα τέλη του 2017, εργάστηκε για να ανανεώσει την προσέγγιση της εταιρείας στις ψηφιακές επικοινωνίες προτού διευρύνει το πεδίο εφαρμογής του για να επιβλέπει όλο το μάρκετινγκ καθώς και τη βιωσιμότητα, την τεχνολογία και την εταιρική ευθύνη. Έχει επίσης συνεργαστεί στενά με ομάδες σχεδιασμού και μάρκετινγκ για μια ανανεωμένη εικόνα της μάρκας για τη Miu Miu, η οποία έχει δει τις πωλήσεις της εταιρείας να αυξάνονται περισσότερο από 50% το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Εργάστηκε με τους γονείς του για την πλήρη αναδιαμόρφωση των στελεχών της εταιρείας, προσλαμβάνοντας τους πρώτους εξωτερικούς CEO της μάρκας Prada, καθώς και έναν νέο οικονομικό διευθυντή, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, σύμβουλο και επικεφαλής προσωπικού.

«Η μόδα είναι σαν τον αθλητισμό – δεν μπορείς πλέον να κερδίζεις μόνο με το ταλέντο σου, χρειάζεσαι μια δομή, μια οργάνωση», είπε ο Bertelli. Ο αθλητισμός του έμαθε «να κοιτάζει τον εαυτό σου στον καθρέφτη», πρόσθεσε. «Στον αθλητισμό είναι το ίδιο με τις επιχειρήσεις: ανταγωνίζεσαι με άλλους, σίγουρα, αλλά πρώτα ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Fashion  |  fashion news  |  lifestyle  |  gossip  |  celebs  |  Prada  |  νέα  |  επικαιρότητα

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση