ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Λατρέψαμε το #stayathome look της Ραμόνας

Copy the look και νιώσε πιο glam από ποτέ

Ριάνα Στυλιανού

Η Ραμόνα Φίλιπ, το απόλυτο fashion girl που μας εμπνέει καθημερινά με τις στιλιστικές της επιλογές ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου φορούσε το πιο wow σύνολο για το σπίτι. Με λίγα λόγια, είτε βρισκόμαστε έξω είτε στην άνεση του σπιτιού μας πρέπει να είμαστε περιποιημένες και να φροντίζουμε τον εαυτό μας στο μάξιμουμ.

Η Ραμόνα φόρεσε ένα all over printed coordinated σύνολο με feather λεπτομέρεια στα άκρα των κομματιών, δικής της δημιουργίας. H όλη εμφάνιση ήταν super chic και super sophisticated, αν μη τι άλλο, παράδειγμα προς μίμηση.

Η ίδια εξέφρασε τα συναισθήματα της για την κατάσταση αυτή στην λεζάντα της φωτογραφίας της λέγοντας τα εξής. Πέρα του ότι μένουμε σπίτι και επαναλαμβάνουμε την ρουτίνα μας καθημερινά, μας παροτρύνει να αρχίσουμε να προγραμματίζουμε την εβδομάδα μας έτσι ώστε να αποκτήσουμε μια διαίσθηση εκπλήρωσης των καθηκόντων μας.

Όπως αναφέρει η Ραμόνα, το επόμενο πράγματα που έχει στο To Do List της είναι να παρακολουθήσει online μαθήματα Γαλλικών, πράγμα που ήθελε να κάνει εδώ και πολύ καιρό, οπόταν τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία!

Ώρα λοιπόν να παραδειγματιστούμε και να υιοθετήσουμε ένα νέο χόμπι just like Ραμόνα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση