ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Κομψή κληρονομιά: Όλα όσα είδαμε στο fashion show

Mια ξεχωριστή εκδήλωση υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη, στον Βοτανικό Κήπο του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς.

Ριάνα Στυλιανού

To Σάββατο 25 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη, στον Βοτανικό Κήπο του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς, όπου έδωσαν το παρών τους πολλά κοσμικά πρόσωπα του νησιού, υποστηρικτές και φίλοι του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και πολλά άλλα άτομα που ήθελαν να υποστηρίξουν το έργο που διοργανώθηκε από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσάς. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Ελίτα Μιχαηλίδου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενοΗ Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Η Γιώτα Παπαδοπούλου μαζι με τη Ραμόνα Φίλιπ και την Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, φωτογραφίζονται διπλα από μοντέλο που φορούσε δημιουργία της σχεδιάστριας.

Στιγμιότυπο από το show.

Moντέλα του show φωτογραφίζονται μαζί με την Αφροδίτη Χατζηρακλέους, τη Ραμόνα Φιλίπ και την Μαρία Αριστείδου.

Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας, που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο, παρουσίασαν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικό της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του Υφυπουργείου Πολιτισμού, και σε συνδυασμό με την ταυτότητά τους, έφεραν εις πέρας ένα πραγματικά εντυπωσιακό fashion show. Την επιμέλεια των μοντέλων έχει η Γιώτα Κουφαλίδου.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και γάμοςΔημιουργία από Μαρία Αριστείδου

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και τουαλέταΔημιουργία από Κίκα Ιωαννίδου

Δημιουργία από Μαρία Νεοπτολέμου

Δημιουργία από Χρίστια Χαραλάμπους

Δημιουργία από Ραμόνα Φίλιπ

Δημιουργία από Έλενα Στρογγυλιώτου

Δημιουργία από Βασιλική Χαρίτωνος

Δημιουργία από Άννα Χατζηγρηγορίου (Anice)

Δημιουργία από Αφροδίτη Χατζηρακλέους (Afroditi Hera).

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, βιολί, πιάνο, ηχείο, κλαρινέτο και άρπα

H Βασιλική Χατζηαδάμου και οι μουσικοί, Παύλος Μιχαηλίδης (βιολί), Χαράλαμπος Παντελή (λαούτο), Ανδρέας Ιωάννου (κανονάκι) και Μιχάλης Μέσσιο (μπάσο) έδωσαν στον χώρο μια μοναδική ατμόσφαιρα, ερμηνεύοντας παραδοσιακά τραγούδια, βάζοντάς μας ακόμα περισσότερο στη διάθεση και στο κλήμα της εκδήλωσης.

Στην συνέχεια ακολούθησε χαλαρό gathering με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν καναπεδάκια και εδέσματα κυπριακής προέλευσης, διάφορα είδη κρασιών και δροσερών ποτών. Η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική, εφόσον η τοποθεσία όπου πραγματοποιήθηκε η εν λόγω εκδήλωση, άφηνε τους παραβρισκόμενους να απολαύσουν τη φύση στο έπακρο, αγναντεύοντας μια εντυπωσιακή θέα.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν: Coca-Cola 3Ε, Appios Creative Studio, MAC Cosmetics, Laikocosmos, Εργαστήρι παραδοσιακού χορού Αλεξάνδρα, Λεμεσσος, A.J .Vouros, Must.

Η εκδήλωση πραγματοποιηθηκε σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 73/2023 που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/01-30/06/2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
fashion show  |  inspo  |  trends  |  cyprus  |  cypriot  |  atsas  |  philipa karsera  |  events. celebs in cyprus  |  culture

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση