ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Kate Middleton: Με πουά φόρεμα για να τιμήσει την Diana

Αναπαρήγαγε την εμβληματική εμφάνιση της πριγκίπισσας Diana στο Royal Ascott το 1988.

Μαρία Καραμάνου

Η Kate Middleton έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση στο Order of the Garter, που είναι ένας θεσμός για το παλαιότερο και ανώτερο τάγμα Ιπποτισμού στη Βρετανία. Φορώντας ένα κομψό πουά φόρεμα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ακολούθησε μία από τις τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι.

Το Order of the Garter περιλαμβάνει τον βασιλιά, τη βασίλισσα, μέλη της βασιλικής οικογένειας και άλλους επιλεγμένους ιππότες ή γυναίκες που έχουν συνεισφέρει στον θεσμό και έχουν διακριθεί.

Η Kate Middleton εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor. Επέλεξε ένα προσαρμοσμένο πουά φόρεμα σε μαύρο και άσπρο χρώμα από τη σχεδιάστρια Alessandra Rich, με μήκος μέχρι το γόνατο και μοντέρνο σχέδιο. Το εντυπωσιακό της καπέλο με λεπτομέρειες από πούπουλα ήταν δημιουργία του Philip Treacy, ενώ ολοκλήρωσε το look με σκουλαρίκια Collingwood Pearl Drop που ανήκαν στην πριγκίπισσα Diana και παπούτσια Mary Janes της σχεδιάστριας Jennifer Chamandi. Η εμφάνισή της ήταν ένας συνδυασμός κομψότητας και στυλ.

Η εμφάνιση της Kate Middleton αποτέλεσε έναν τιμητικό φόρο στη μνήμη της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana, με το outfit της να αναπαράγει την εμβληματική εμφάνιση της πριγκίπισσας στο Royal Ascott το 1988. Η ομοιότητα ανάμεσα στα δύο σύνολα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους λάτρεις της μόδας, αποτελώντας έναν συγκινητικό τρόπο να τιμηθεί η πριγκίπισσα και ο αισθητικός της χαρακτήρας.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση