ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

“Κάποιος να πάρει τον μαρκαδόρο από τον Donald Trump! Σχεδιάζει στο φόρεμα της Melania”

Ημέρα ανεξαρτησίας της Αμερικής… και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο φόρεμα της Melania Trump

Ριάνα Στυλιανού

Καθώς ο Αμερικάνος πρόεδρος, Donald Trump ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τη σύζυγό του για να δώσει μια ομιλία στη Νότια Ντακότα, με αφορμή την Ημέρα της Ανεξαρτησίας… πολλοί ήταν αυτοί που επικεντρώθηκαν στο φόρεμα της Melania Trump... που μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα έκανε τον γύρο του κόσμου. Πρόκειται για ένα λευκό φόρεμα Alexander McQueen, του οποίου το print έκανε εντύπωση.  

Τα αφηρημένα σκίτσα πάνω στο φόρεμα της Melania, τα οποία, με την πρώτη ματιά φαίνονται να έχουν δημιουργηθεί από ένα μαύρο μαρκαδόρο… αυτό το print έδωσε στους χρήστες του Twitter διάφορους λόγους για να το κάνουν viral. 

“Ο Donald Trump βαρέθηκε και ζωγράφισε με μαρκαδόρο πάνω στο λευκό φόρεμα της Μελάνια μέσα στο Air Force One” έγραψε κάποιος.

“Κάποιος να πάρει τον μαρκαδόρο μακριά από τον Donald Trump! Τώρα σχεδιάζει στο φόρεμα της Melania” σχολίασε ένας άλλος... με έναν ακόμη χρήστη να προσθέτει: “Η Melania Trump έβαλε ένα απλό άσπρο φόρεμα για την εκδήλωση στην βόρεια Ντακότα και προτού φύγουν o Donald πήρε έναν μαρκαδόρο και ζωγράφισε επάνω του”. 

Παρόλο που ο κόσμος σχολίασε έντονα τα σκίτσα του φορέματος που φορούσε η Melania, που όπως αναφέραμε προηγούμενος, ήταν δημιουργία Alexander McQueen, το Paper Magazine αναφέρει ότι το σχέδιο που δημιουργήθηκε ήταν το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας μεταξύ του διάσημου οίκου και των μαθητών στο Central Saint Martins στο Λονδίνο.   

Οι μαθητές σχεδίασαν σκίτσα του «χορού ενός κοριτσιού» σε ένα μεγάλο χαρτί κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος ζωγραφικής που στην συνέχεια, το προσωπικό του Alexander McQueen κέντησε στο χέρι και έραψε τα σκίτσα πάνω σε ένα λινό φόρεμα, που η Melania συνδύασε πολύ όμορφα, με μια μαύρη ζώνη στη μέση και μαύρα ασορτί pointy heels. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MELANIA TRUMP WORLD (@melaniatrumpworld) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MELANIA TRUMP WORLD (@melaniatrumpworld) on

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση