ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi oversized φόρεμα, κόκκινη ζώνη στην μέση και ασορτί kitty heels
 

Η νέα συλλογή της Mary Katrantzou θα ''σπάει'' τα στερεότυπα

Η Mary Katrantzou είναι σίγουρα μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες σχεδιάστριες, που διαπρέπει στο εξωτερικό, με δημιουργίες της να έχουν φορεθεί από κόκκινα χαλι μέχρι σόου ''μεγάλων'' τραγουδιστριών. Με τη νέα της συλλογή, βάζει το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια να αλλάξουν τα στερεότυπα στη μόδα. 


Λουκ από το 11-Honore σόου στη Νέα Υόρκη

Με έδρα το Λονδίνο, η Katrantzou έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία τα τελευταία 10 χρόνια, αφού βλέπει τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και ανατρέπει τον τρόπο σκέψης στα θέματα μόδας. Η θέληση της στο να αλλάξει το κατεστημένο και να δημιουργήσει εντυπωσιακά φορέματα - όπου το size να φτάνει μέχρι το 26 - ξεκίνησε από την έρευνα της μέσα στο εμπόριο και μιλώντας προσωπικά με μερικούς εμπόρους χονδρικής - πελάτες του brand της, τα τελευταία τρία χρόνια. Οι ίδιοι ανάφεραν πως τα μεγαλύτερα μεγέθη είναι εκείνα που πωλούνται πρώτα, καθώς η μόδα δεν έχει συγκεκριμένο σωματότυπο. 

Τα πρώτα δείγματα των νέων σχεδίων παρουσιάστηκαν στο 11 Honoree και η αρχή έγινε με επιλεγμένα λουκ να φτάνουν μέχρι το size 18.  

''Υπήρχε μια θεωρία - και εγώ είμαι η ζωντανή απόδειξη της - πως αν έχεις καμπύλες θέλεις να φοράς μαύρα. Ισχύει ακριβώς το αντίθετο'' λέει η σχεδιάστρια σε συνέντευξη της, μιλώντας για τη νέα της συλλογή.

Στόχος της είναι να επεκταθεί μέχρι το size 24 πριν το τέλος του 2019, ενώ στόχος της είναι να συνεχίσει να δημιουργεί ρούχα που εφαρμόζουν τέλεια τόσο στο size 14 όσο και στο 24. Με αυτή την κίνηση της η σχεδιάστρια δίνει μια ώθηση σε όλες τις γυναίκες με καμπύλες για να μπορέσουν να εκφράσουν τον δυναμισμό τους με το μοναδικό της στυλ και την ιδιαιτερότητα των σχεδίων της. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση