ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Η βασίλισσα Letizia παραδίδει μαθήματα στυλ στην κόρη της

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει ακόμη και στα βασιλικά ανάκτορα

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η Βασιλική ζωή έχει τα καλά της και τα πολύ καλά της αν και για τους πιο μικρούς σε ηλικία, βασιλείς τα πράγματα γίνονται λίγο πιο σφικτά από πολύ νεαρή ηλικία, λόγω των καθηκόντων που πλησιάζουν και λόγω της συνεχούς προετοιμασίες για τη στιγμή που πρόκειται να τα αναλάβουν. 

Η πριγκίπισσα Leonor που τον Οκτώβριο πρόκειται να γίνει 17 ετών, άρχισε από νωρίς την εκπαίδευση και μέσα σ' αυτή ρόλο παίζει και η εμφάνισή της καθώς και οι στιλιστικές της επιλογές για το μέλλον. 

Όπως είναι φυσικό, η μητέρα της και βασίλισσα Letizia τη βοηθάει και την καθοδηγεί για να μπορέσει και η ίδια να αποκτήσει μια ιδέα για το στιλ της. Όπως βλέπουμε όμως, η μικρή Leonor έχει ήδη αποκτήσει τον αέρα που έχει και η μητέρα της καθώς τα φορέματα που επιλέγουν είναι στους ίδιους χρωματισμούς, οι εξώφτερνες γόβες το ίδιο. 

Στις 25 Ιουλίου η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας επισκέφθηκε τον Καθεδρικό Ναό του Santiago de Compostela στη Βόρεια Ισπανία κι εκεί ο φακός απαθανάτισε μητέρα και κόρη σε μια υπέρλαμπρη εμφάνιση ενώ μαζί ήταν και η μικρότερη κόρη, Infanta Sofia η οποία επίσης μαθαίνει πολλά από τη μητέρα της, παρατηρεί και προσπαθεί κι εκείνη να βρει τις δικές της ισορροπίες όσον αφορά το στιλ.  

Δείτε τις φωτογραφίες με τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας μαζί:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Looks de la Reina Letizia

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση