ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Η Βασιλική Κυριάκου μας μιλά για τη μοναδικότητα του Viajante

Μέσα από μία μίνι συνέντευξη η ίδια μας δίνει μία καλύτερη εικόνα για το e-shop της αλλά και για την ίδια.

Σταύρη Φράγκου

Την Βασιλική Κυριάκου τη γνωρίσαμε μέσα από το Instagram όπου με τις αναρτήσεις τις και τα σύνολα που δημιουργεί απέδειξε πως το στιλ και η προσωπικότητα είναι συνδεδεμένα με το ένα να συμπληρώνει το άλλο. Με σπουδές στον τομέα της δημοσιογραφίας στην Αθήνα, η Βασιλική κατάλαβε αρκετά νωρίς ότι αυτό που την κάνει χαρούμενη ήταν τα ρούχα, είτε αυτό είναι περιοδικό, σόου, κατάστημα ή απλά η γκαρνταρόμπα της. Το fashion δημιούργημα της Βασιλικής με όνομα «Viajante» είναι ένα online shop όπου κανείς μπορεί να βρει ξεχωριστά κομμάτια με vintage vibes ενώ μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram μπορεί κάποιος να βρει looks για στιλιστική έμπνευση. Μέσα από μία μίνι συνέντευξη η ίδια μας δίνει μία καλύτερη εικόνα για το e-shop της αλλά και για την ίδια.

Μίλησε μας λίγο για το background σου. Τι σπούδασες αρχικά και πώς αποφάσισες να δημιουργήσεις το δικό σου e-shop; 

Σπούδασα δημοσιογραφία στην Αθήνα, ήταν κάτι που όταν το ξεκίνησα ήθελα να ασχοληθώ, αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι αυτό που με κάνει χαρούμενη είναι να είμαι μέσα στα ρούχα.

Ποια είναι η σχέση σου με τη μόδα;

Να σου πω πως το πρώτο μου ταξίδι το έκανα με την θεία μου -η οποία είχε κατάστημα με ρούχα- και ο λόγος του ταξιδιού ήταν για να διαλέξουμε κομμάτια για το δικό της κατάστημα. Νομίζω κάναμε 10 ώρες, για μένα ήταν λες και πέρασε μισή ώρα.  Από τότε νομίζω ήταν το όνειρο μου να κάνω αυτό.

Ποια είναι η φιλοσοφία του brand σου «Viajante»; 

«Viajante» σημαίνει Traveller και συνδέεται με διαφορά πράγματα που με αφορούν. Με το πρώτο μου ταξίδι όπως είπα και πριν, με το ότι αγαπώ τα ταξίδια, με το ότι μου αρέσει η λέξη αυτή στα Ισπανικά και την έκανα τατουαζ πριν 4 χρόνια και επειδή θα ήθελα μια μέρα αυτό που κάνω να ταξιδέψει και αλλού.

Ποια είναι η έμπνευση πίσω από αυτό;
Η έμπνευση μου και αυτό που θέλω να κάνω είναι ένα website συνδεδεμένο με το instagram όπου να μπορεί μία γυναίκα εχτός από το να αγοράζει ρούχα και να εμπνευστεί ταυτόχρονα. Στην ομάδα του «Viajante» είναι και η Αναστασία η οποία είναι stylist και έτσι θέλουμε να παροτρύνουμε οποίον θέλει να μας στείλει μήνυμα για να του προτείνουμε αυτά που θεωρούμε πως του ταιριάζουν, είτε για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό είτε γενικά για το στυλ του.

Τι κομμάτια μπορεί κάποιος να βρει στο «Viajante»;
Είναι ρούχα που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πλέον έτσι και αλλιώς έχουμε ξεπεράσει την κατηγοριοποίηση των κομματιών όσον αφορά το πότε είναι ιδανικά να τα φορέσεις. Τα προσαρμόζουμε για το σκοπό που τα θέλουμε.

Τι κανόνες πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πριν διαλέξουμε ένα σύνολο;
Κανόνες νομίζω δεν πρέπει να υπάρχουν αλλά μια αισθητική. Επίσης σημαντικό είναι να μην τα συνδυάζουμε όλα μεταξύ τους.

Τα τρία pieces που μια γυναίκα πρέπει πάντα να έχει στην γκαρνταρόμπα της;
MUST HAVE κομμάτια που πρέπει να έχεις για να είσαι πάντα in είναι ένα λευκό πουκάμισο, ένα καμηλό παλτό και ένα κουστούμι oversize.

Ποιες είναι οι αγαπημένες σου τάσεις για φέτος;
Τα cut out κομμάτια παραμένουν τάση και φέτος όπως ΄επίσης και τα ρούχα με όγκο αλλά και το lime που είναι το αγαπημένο μου χρώμα για φέτος.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα κομμάτια στο viajante.shop/ 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση