ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Harry και Meghan άλλαξαν το επίθετο των παιδιών τους

Τέλος το Μαουντμπάτεν, πώς θα λέγονται

Δέσποινα Άσπρου

Το επίθετο των παιδιών τους, Archie και Lilibet, άλλαξαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.

Μέχρι τώρα το επώνυμο των παιδιών ήταν «Μαουντμπάτεν». Από εδώ και στο εξής θα λέγονται «Σάσεξ», όπως αναφέρει πηγή που μίλησε στους Times.

Η αλλαγή, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έγινε, κατά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον περασμένο Μάιο.

Ιδιαίτερη σημασία έχει το ότι αποκάλυψη έρχεται εν μέσω μιας διαμάχης σχετικά με την αναβαθμισμένη «βασιλική» ιστοσελίδα Sussex.com του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ -με το οικόσημο της Μέγκαν-, αφού βάση των επικρατών με αυτό τον τρόπο το ζευγάρι παραβίασε την υπόσχεση που έδωσε στη βασίλισσα Ελισάβετ όταν εγκατέλειψαν τον βασιλικό τους ρόλο. Από την άλλη, ωστόσο, η κίνηση αυτή έγινε σε μια προσπάθεια να ενοποιηθεί η εικόνα της οικογένειας.

 «Η πραγματικότητα πίσω από τη νέα ιστοσελίδα είναι πολύ απλή: είναι ένας κόμβος για το έργο που επιτελούν οι Σάσεξ και αντικατοπτρίζει το ότι η οικογένεια έχει, μετά τη στέψη του βασιλιά, για πρώτη φορά το ίδιο επώνυμο. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για κάθε οικογένεια. Αντιπροσωπεύει την ενοποίησή τους και είναι μια περήφανη στιγμή» σημείωσε πηγή.

Να θυμίσουμε πως τη Δευτέρα η ιστοσελίδα Archewell -ο ιστότοπος του φιλανθρωπικού και εμπορικού τους έργο- αντικαταστάθηκε με το «sussex.com» και μια νέα αρχική σελίδα με τίτλο: «Το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ»,

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση