ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim jumpsuit και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

H τσάντα που θα φοράτε συνέχεια μετά τις διακοπές σας είναι αυτή

Επιστροφή στην πραγματικότητα και τη ρουτίνα, με την πιο sweet bag

Ριάνα Στυλιανού

Καλές οι διακοπές, ξεκουραστήκαμε, ανανεωθήκαμε και πήραμε τον χρόνο να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ωστόσο κάποτε έρχεται και η στιγμή για να επιστρέψουμε στη ρουτίνα μας, πίσω στις δουλειές μας, το γραφείο και τις υποχρεώσεις μας.

Low key, μεταξύ μας τώρα… έχουμε πεθυμήσει λίγο αυτή τη καθημερινότητα, την επιστροφή στο πρωινό μας ξύπνημα και τη στάση στο café για να εφοδιαστούμε με την μαγική καφεΐνη πριν από το γραφείο. Πολλές επίσης, είναι εκείνες που δεν βλέπουν την ώρα να φορέσουν ξανά τα cosy σύνολά τους και το αγαπημένο τους jean.

Well guess what... με τον ερχομό της νέας αυτής σεζόν, υπάρχει ακόμα ένα fashion item που θα μας φανεί σούπερ χρήσιμο τώρα που επιστρέψαμε από τις διακοπές.

@elinorcharlotte

Ο λόγος για τις tote bag, τις απλές ρούχενες τσάντες πολλαπλών χρήσεων, που μάς επιτρέπουν να μεταφέρουμε το μεσημεριανό μας στη δουλειά, να αποθηκεύουμε προϊόντα μακιγιάζ και αξεσουάρ για δημιουργήσουμε ένα upgraded look μετά το γραφείο, αλλά και για να βάζουμε τα προϊόντα που αγοράζουμε από την υπεραγορά.

@camillecheffer

@rootejuicery

Πέραν όλων αυτών των χρησιμοτήτων της, μία tote bag μπορεί να εντάξει αμέσως το scadi vibe σε οποιοδήποτε σύνολο, που τελευταίος όλες οι fashionistas έχουν εμμονή με αυτή την αισθητική.

Στην αγορά θα βρείτε πολλά σχέδια και χρώματα σε tote bags, κάνοντας ευκολότερη τη διαδικασία να βρείτε αυτή που αρμόζει βρίσκοντας αυτή που αρμόζει τέλεια στο στυλ και την προσωπικότητά σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
style  |  autumn  |  accessories  |  μόδα  |  τάση  |  τσάντα  |  tote  | 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση