ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

H θεματολογία στο φετινό Met Gala εστιάζει στον χρυσό

Θα δούμε μερικές από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις όλων των εποχών

Ριάνα Στυλιανού

Το φετινό Met Gala επιστρέφει, παρόλο που έχουν περάσει μόνο 8 μήνες από την τελευταία εκδήλωση στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης, με τους εκλεκτούς καλεσμένους να εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί με δημιουργίες των πιο εμβληματικών οίκων μόδας στο κόσμο.

Το Met Gala είναι μια φιλανθρωπική εκδήλωση που συγκεντρώνει χρήματα για το Ινστιτούτο Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης, η οποία δημιουργήθηκε το 1995 από την ιέρεια της μόδας Anna Wintour.

Φέτος, στο κόκκινο χαλί του θερμού, αναμένουμε να δούμε μερικές από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές εμφανίσεις μέχρι στιγμής, αφού η θεματολογία δεν είναι άλλη από το «Gilded Glamour». Η έμπνευση έρχεται από τη Χρυσή Εποχή ευημερίας και πλούτου που βίωσε η Αμερική από το 1870 ως το 1900.

Το διασημότερο λοιπόν party της μόδας λοιπόν, εστιάζει φέτος αποκλειστικά στο χρυσό χρώμα, το οποίο είναι σύμβολο αναγέννησης αλλά και πολιτισμικής αλλαγής.

 H Iman στο περσινό Met Gala, ήταν από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις.

Οι Regina King, Blake Lively, Ryan Reynolds και Lin-Manuel Miranda θα είναι οι επίσημοι host της εκδήλωσης, ενώ ο σχεδιαστής Tom Ford, η Anna Wintour της Vogue και ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri θα συνεχίσουν τους ρόλους τους ως επίτιμοι επιμελητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση