ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

H Stella McCartney ανακάλυψε ένα μυστικό νησί για τη νέα της διαφημιστική καμπάνια

Όσες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, η σχεδιάστρια μόδας, Stella McCartney συνεργάζεται εδώ και δεκαετίες με supermodels! Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει πως ήδη από την επίδειξη μόδας αποφοίτησής της από τη Σχολή Τεχνών και design Saint Martins στα μέσα της δεκαετίας του '90 ανέθεσε στους φίλους της, Kate Moss, Naomi Campell και Yasmin Le Bon να βαδίσουν στην πασαρέλα;

Παρά το γεγονός αυτό, η σχεδιάστρια μόδας ανατρέπει τα δεδομένα και στην νέα της εκστρατεία για την capsule συλλογή με τίτλο «We Are the Weather» δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αναγνωριστούν κάποια από τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν. 

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν είναι μοντέλα, ούτε φιλοδοξούν να γίνουν, στην πραγματικότητα, συμφώνησαν μόνο να ποζάρουν για την Stella McCartney και τον φωτογράφο, Li Whittaker υπό την προϋπόθεση ότι το brand δεν θα δημοσιοποιήσει τα ονόματά τους - ούτε του νησιού ακριβώς έξω από τον Καναδά όπου ζουν και φωτογραφήθηκαν.

Οι κάτοικοι του νησιού χάρη στη μυστικότητα της τοποθεσίας στην οποία ζουν έχουν υιοθετήσει τρόπο ζωής, ο οποίος έχει όσο το δυνατόν πιο ελάχιστη επίδραση στη φύση.

Ωστόσο έκαναν μία εξαίρεση, τη φωτογράφιση για τη διαφημιστική εκστρατεία της Βρετανίδας σχεδιάστριας μόδας που είναι γνωστή για την προσήλωσή της στη βιωσιμότητα και επειδή στο brand της έχει κεντρική θέση η προστασία του περιβάλλοντος και των δικαιωμάτων των ζώων.


Η εκστρατεία «We are the Weather» έκανε ένα από τα όνειρα της σχεδιάστριας μόδας πραγματικότητα. Περίπου μια δεκαετία πριν, ο συγγραφέας και περιβαλλοντολόγος,Τζόναθαν Σάφραν Φόερ της έστειλε ένα αντίγραφο του βιβλίου του «Eating Animals» καθώς και αποσπάσματα από ένα νέο βιβλίο του σχετικά με την κλιματική κρίση. «Σκεφτόμουν μόνη μου: Θα ήθελα πολύ να κάνω μια capsule συλλογή γύρω από το βιβλίο και να μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λογοτεχνία», δήλωσε η Stella McCartney στο περιοδικό W.

Το χειρόγραφο εξελίχθηκε στο βιβλίο του Φόερ του 2019 «We are the Weather» το οποίο στη συνέχεια αποτέλεσε έμπνευση για τη συλλογή με τον ίδιο τίτλο. Χειρόγραφες φράσεις από το βιβλίο, όπως «είμαστε εντελώς ελεύθεροι να ζούμε διαφορετικά», εμφανίζονται σε κομμάτια της συλλογής, φόρμες, παντελόνια και πανωφόρια. «Προφανώς το περιεχόμενο είναι ακριβώς το σύστημα πεποιθήσεων μου» δήλωσε η ΜακΚάρτνεϊ «Είναι μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης. Και οι δύο προσπαθούμε να διαδώσουμε τη λέξη κάτι καλό».

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση