ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Football core: Η τάση που θα κυριαρχήσει φέτος

Η απροσδόκητη τάση με την οποία έχουμε πάθει εμμονή

Μαρία Σάββα

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει μια εισροή πολύχρωμων jerseys ποδοσφαίρου να εισέρχονται στη στον χώρο της μόδας, στοχεύοντας σε ένα ευρύτερο κοινό των fashionista και όχι απλώς σε οπαδούς του ποδοσφαίρου. Οι ποδοσφαιρικές φανέλες θεωρούνται πλέον ένα σημαντικό ένδυμα της μόδας, από τα έντονα χρώματα μέχρι τα δημιουργικά σχέδια.

Οι σχεδιαστές με αφορμή την νέα τάση έχουν συνεργαστεί με αθλητικές μάρκες για να δημιουργήσουν μοναδικές και μοντέρνες συλλογές μπλουζών ποδοσφαίρου, αναγνωρίζοντας τη δημοτικότητα αυτής της τάσης. Αυτό φάνηκε και από το 2023, πάρτε την adidas, για παράδειγμα, και την πρόσφατη συλλογή τους Spring Summer 23 την οποία προώθησε το «it» girl της χρονιάς που ήταν η Jenna Ortega.

Photo by @adidas

Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι θα δούμε αυτή την τάση να αυξάνεται μόνο με το φετινό it-girl, Taylor Swift. Η ίδια έχει επίσης αναδείξει αυτή την τάση με τα εμβληματικά κόκκινα ρούχα Kansas City Chiefs. Η περίφημη κόκκινη φανέλα σε συνδυασμό με τις θρυλικές «κόκκινες» εμφανίσεις της Taylor Swift δημιούργησαν μια νέα μόδα για τις «Swifties» που τηρούν τη μόδα της φανέλας, και γίνονται ένα καθημερινό ρούχο που μπαίνει στις ντουλάπες όλων.

Photo by @gabriellaFeliciano on Pinterest

Από την πασαρέλα μέχρι τα καθημερινά ρούχα, οι ποδοσφαιρικές φανέλες έχουν την ευελιξία και την οπτική απήχηση αυξάνοντας την παρουσία τους στη δημιουργία τάσεων της μόδας του 2024.

Δείτε πιο κάτω κάποια από τα αγαπημένα μας football jerseys:

Adidas short sleeve jersey top BUY NOW

Adidas Originals STRIPE - Print T-shirt BUY NOW

Oversize printed short sleeve T-shirt with polo collar BUY NOW

Vintage shining hb tee BUY NOW

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση