ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Μαύρο ribbed φόρεμα, χρυσά σκουλαρίκια και sneakers
 

Επέστρεψε ο οίκος Burberry μέσω ενός θεατρικού runway

Το Show πραγματοποιήθηκε στο Central Hall του Westminster, στην καρδιά του Λονδίνου

Ζωή Τουτουντζίδου

Μέρες μετά την ανακοίνωση συνεργασίας με την εταιρεία streetwear Supreme, ο βρετανικός οίκος μόδας Burberry διοργάνωσε μια θεατρική παράσταση στο Λονδίνο την Παρασκευή 11/03, σηματοδοτώντας την πρώτη παρουσίαση της συλλογής του από την αρχή της πανδημίας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Burberry (@burberry)

Το Show πραγματοποιήθηκε στο Central Hall του Westminster, στην καρδιά του Λονδίνου, όπου τα μοντέλα μπήκαν σε έναν μεγάλο θολωτό χώρο της οροφής και παρέλασαν μπροστά από ένα μεγαλειώδες όργανο πριν μπουν στο κοινό.

Ενώ οι καλεσμένοι στάθηκαν ανάμεσα σε μια σειρά από φωτισμένα τραπέζια ντυμένα με λευκά τραπεζομάντιλα και φίνα πορσελάνη, που τελικά χρησίμευσαν ως βάθρα για να ποζάρουν τα μοντέλα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Burberry (@burberry)

Συνδυάζοντας το urban με τις country αναφορές και τις παραδοσιακές με τις σύγχρονες ιδέες, η συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022 ήταν μια γιορτή των διαφορετικών όψεων της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Ιταλός δημιουργικός διευθυντής της Burberry, Riccardo Tisci, εμπνεύστηκε από το Λονδίνο, μια πόλη που ονόμασε «τόπος των ονείρων» και το «σπίτι» του οίκου για περισσότερα από 130 χρόνια.

«Ήθελα αυτή η συλλογή να... γιορτάσει όχι μόνο τη συνάντησή μας από κοντά, αλλά την πόλη, στην οποία βρισκόμαστε μαζί σήμερα και στην οποία ο Burberry μεγάλωσε και δημιούργησε μια οικογένεια», είπε ο Tisci.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Burberry (@burberry)

Στο show έλαβαν μέρος γνωστά μοντέλα της μόδας μεταξύ αυτών η Gigi και η Bella Hadid.

Με παρευρισκόμενους αρκετά σημαντικά ονόματα της μόδας και του θεάματος όπως Kate Moss, Naomi Campbell, Adam Driver, Rebecca Hall, Dixie D'Amelio και Jacob Elordi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Burberry (@burberry)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Burberry  |  Λονδίνο  |  show  |  runway  |  μόδα

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση