ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Ένα fashion project με βάση τη βιωσιμότητα αλλά και την κυπριακή παράδοση

Το Tsemberi Fashion Project είναι η must go εκδήλωση της εβδομάδας

Ριάνα Στυλιανού

Έναν στόχο ωστόσο που θα έπρεπε όλοι μας να έχουμε, είναι να “κτίσουμε” μια πιο βιώσιμη γκαρνταρόμπα. Αυτή η αλλαγή δεν γίνεται μέσα σε μια νύχτα και δεν θεωρείται εύκολη στην εκτέλεση της, καθώς υπάρχουν τόσες affortable επιρροές στην αγορά που δύσκολα μπορεί να πει κανείς “Όχι” σε ένα σούπερ hot φόρεμα με παγιέτες και βολάν, που να κοστίζει μόλις €15.99.

Είναι σημαντικό όμως να αντιλαμβανόμαστε την επιρροή που ασκούμε εμείς οι άνθρωποι στην υγεία της γης και του περιβάλλοντος γενικότερα, έτσι ώστε να πάρουμε την απόφαση να αλλάξουμε ορισμένες συνήθειες μας, που τελικά στο παρελθόν αποδειχτήκαν άκρως καταστροφικές

Μία προσπάθεια για ένα πιο “πράσινο” μέλλον, κάνουν μία ομάδα σχεδιαστών μόδας από το νησί μας, όπου θέλουν να παρουσιάσουν στο κοινό το απόλυτο fashion project, με κύριο γνώμονα τη βιωσιμότητα. Ο λόγος για το Tsemberi Fashion Project, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Μαΐου 2022, στο Φιλανθρωπικό ίδρυμα Στέλιος (5 Μάρκου Δράκου, Λευκωσία).

Ώρες:

7 Μαΐου : 10 π.μ. - 8 π.μ.

8 Μαΐου : 10 πμ. - 4 π.μ.

Όλες ο δημιουργίες θα είναι εμπνευσμένες από την Κυπριακή παράδοση, και με τη φαντασία τους σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητά τους, θα φέρουν ως αποτέλεσμα, μοντέρνα και στυλάτα ρούχα, που η κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα θα ήθελε να εντάξει στην γκαρνταρόμπα της.

Η έκθεση έχει την υποστήριξη των:

The Royal Commonwealth Society/ British High Commission in Cyprus/ Fashion Revolution Cyprus /Πανεπιστήμιο Κύπρου/ Frederick University/ Clarion Futures/ Commonwealth Fashion Council/ Cyprus/ Inno/ Σπίτι της Συνεργασίας/ Ίδρυμα Στέλιος/ Circular Economy Alliance/ Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας (NiMAC)

Σχεδιαστές:

Λέανδορς Farley - Σταμαδιάδης

Mert Özyürekliler

Ειρήνη Παναγή

Διαμάντω Σκαννάβια

Μιχάλης Παντελίδης

Πέτρος Κουρτελλάρης

Tsemberi Fashion Project “Όπου η βιωσιμότητα συναντά την κυπριακή κουλτούρα”

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση