ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Θερμαντικό μπλουζάκι, wide-leg παντελόνι, μπόράκια και puffer σακάκι
 

Emilio Pucci: Ένα ατμοσφαιρικό show στη Φλωρεντία

Η Camille Micelli παρουσιάζει την πρώτη συλλογή σε ένα εντυπωσιακό Fashion Show.

Μαρία Καραμάνου

Ο Emilio Pucci ήταν ένας εμβληματικός σχεδιαστής μόδας που ξεχώριζε για τη μοναδική του δημιουργικότητα και το ταλέντο του να συνδυάζει την ιταλική αισθητική με την πολυτέλεια και τη γοητεία της Μεσογείου. Οι συλλογές του έκαναν θραύση στον χώρο της μόδας και κατάφεραν να εμπνεύσουν πολλές διασημότητες, όπως η Sophia Loren, η Jackie Kennedy και η Marilyn Monroe, η οποία ακόμα και στον τελευταίο της ύπνο φόρεσε το αγαπημένο της πράσινο φόρεμα του Emilio Pucci.

Παρόλο που ο οίκος αντιμετώπισε μια δ΄συκολη περίοδο με αβέβαιο μέλλον, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Camille Micelli, έχει αναλάβει την αποστολή να επαναφέρει τον οίκο στην πρώτη γραμμή της μόδας, εμπνευσμένη από την εντυπωσιακή ιστορία και τη δημιουργικότητα του ιδρυτή του. Η Micelli παρουσίασε πρόσφατα την συλλογή Resort 2024 στην πατρίδα του Emilio Pucci, τη Φλωρεντία, ενώ επανέφερε τον σχεδιασμό των μοτίβων στο χέρι, χωρίς να χρησιμοποιεί υπολογιστή. Στόχος της είναι να αναδείξει την αξέχαστη ικανότητα του Pucci να δημιουργεί από τα ρούχα πραγματικά έργα τέχνης, που διακρίνονταν από την αυθεντικότητα και την ατέλεια τους.

Η συλλογή Resort 2024 του οίκου Emilio Pucci, παρουσιάζει αέρινα φορέματα με έντονα prints που φέρνουν στο μυαλό ανεμόμυλους και διακοπές στο Capri, όπου ο Emilio Pucci ανοίγει το πρώτο του κατάστημα. Η συλλογή διαθέτει επίσης στιλάτα μαγιό σε πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά αξεσουάρ που προσθέτουν πολυτέλεια και κομψότητα. Αυτό που κυριαρχεί στη συλλογή, όμως, είναι οι έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί που αποπνέουν μια ιταλική λάμψη και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα από Italian glamour.

Δείτε μερικά από τα σχέδια της νέας συλλογής του Emilio Pucci :

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση