ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

DIY: Σας δείχνουμε 6 τρόπους για να φορέσετε το μαντίλι σαν top

Μια από τις πιο εντυπωσιακές, effortless και cool καλοκαιρινές τάσεις

Ριάνα Στυλιανού

Μάλλον θα έχετε συναντήσει και εσείς αυτή τη νέα τάση στα μπλουζάκια, που ουσιαστικά δεν είναι ακριβώς νέα... απλώς ξεπροβάλλει κάθε χρόνο τέτοια σεζόν, στις πιο chic καλοκαιρινές εμφανίσεις. Ο λόγος για τα μπλουζάκια από μαντίλι, που πολλές fashionistas βρίσκουν διάφορους τρόπους για να το δέσουν, έχοντας ως αποτέλεσμα πολλά και διάφορα summery tops, όλα τους φτιαγμένα από ένα scarf.

Ώρα λοιπόν να βάλετε τη φαντασία αλλά και τη δημιουργικότητά σας να δουλέψει. Για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο top θα χρειαστείτε ένα μεγάλο τετράγωνο μαντίλι. Συμβουλή μας, να επιλέξτε κάποιο με prints και έντονα χρώματα για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Οι τρόποι που μπορεί να δεθεί ένα μαντίλι είναι πολλοί και διάφοροι, ωστόσο εμείς σας δείχνουμε τους κυριότερους και πιο βασικούς τρόπους, για να φέρετε εις πέρας αυτά τα wow αποτέλεσμα.

 1. Έχοντας το τετράγωνο μαντίλι σας, διπλώστε το στη μέση για να δημιουργήσετε ένα τρίγωνο. Στη συνέχεια εφαρμόστε το πάνω σας με τις άκρες δεμένες πίσω στην πλάτη.

2. Με το ίδιο τριγωνικό σχήμα, τοποθετήστε το μεγάλο piece στη πλάτη σας, φέρνοντας μπροστά τις άκριες. Δέστε τις σε ένα σταθερό φιόγκο.

3. Μια εναλλακτική της πιο πάνω εκδοχής, αντί να δέσετε τις άκρες του scarf σας στο μπούστο, φέρτε τις προς τα πάνω με χιαστή τρόπο και δώστε τις πίσω από το λαιμό σας.

4. Για ένα κομψό καλοκαιρινό bralette look, φέρτε τις άκρες μπροστά όπως τα δύο προηγούμενα styles. Διπλώστε μαζί τις άκριες σαν να κάνετε κόμπο, αλλά αντί αυτού περάστε τις πίσω από το λαιμό σας.

5. Ακόμα ένας απλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα chic top, είναι να πάρετε το μαντίλι σας και να δέσετε τις παράλληλες άκρες του πίσω από το λαιμό σας, ενώ τις άλλες δύο γύρω από τη μέση σας. Όσο πιο μεγάλο το μαντίλι τόσο περισσότερο drapping θα έχετε ως αποτέλεσμα.

6. Μια εναλλακτική του πιο πάνω look, είναι να δέσετε τις δυο άκρες γύρω από τον ένα ώμο αντί τον λαιμό σας, κάνοντας διάφορα adjustments για να στρώσει καλά το ύφασμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
μόδα  |  καλοκαίρι  |  τάση  |  how to  |  scarf  |  tops  |  diy  |  fashion  |  summer

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση