ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Dior: Ταξιδέυει στη Σκωτία για την Cruise συλλογή

Θα παρουσιάσει τo επόμενο show του στις 3 Ιουνίου.

Μαρία Καραμάνου

Η επίσημη ανακοίνωση της παρουσίασης του Dior Cruise 2025 στη Σκοτία στις 3 Ιουνίου αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στον κόσμο της μόδας. Η επιλογή των Κήπων του Drummond Castle ως τοποθεσίας για το fashion show προσθέτει έναν αέρα ρομαντισμού και πολυτέλειας στο γεγονός.

Οι κήποι αυτοί θεωρούνται ένας από τους ομορφότερους αναγεννησιακού στυλ κήπους στην Ευρώπη, και η επιλογή τους αναμένεται να αναδείξει την αισθητική και την έμπνευση πίσω από τη νέα συλλογή του Dior. Η σχεδιάστρια Maria Grazia Chiuri αναμένεται να επιλέξει σιλουέτες και υφάσματα που θα αντανακλούν τον ρομαντισμό και την κομψότητα που χαρακτηρίζουν τον οίκο Dior, ενσωματώνοντας πιθανώς στοιχεία από το περιβάλλον και την ιστορία του μέρους.

Η παρουσίαση της συλλογής σε μια τόσο εντυπωσιακή τοποθεσία αναμένεται να δώσει έμπνευση και να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία για τους φίλους της μόδας παρακολουθώντας τις νέες τάσεις και δημιουργίες του οίκου Dior.

Η ανακοίνωση του Dior για το show της Cruise 2025 αναδεικνύει μια ποιητική προσέγγιση, συνδυάζοντας το παρελθόν και το μέλλον του οίκου σε έναν εντυπωσιακό συνδυασμό. Με την αναφορά στο ντεφιλέ της συλλογής Φθινόπωρο - Χειμώνας 1947 και το iconic look Écosse, που είχε εμπνευστεί από τη Σκωτία, ο Dior τιμά την κληρονομιά του και τους δεσμούς του με τη χώρα αυτή.

Με τις cruise collections να αφιερώνονται στην ομορφιά των ταξιδιών και των διαφορετικών πολιτισμών, ο οίκος Dior δεσμεύεται να παρουσιάσει μια συλλογή που θα αντανακλά αυτήν τη φιλοσοφία. Μέσα από το νέο cruise show, ο οίκος επιδιώκει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη σχέση του με τον κόσμο των ταξιδιών και των διαφορετικών πολιτισμών, δημιουργώντας έναν εμπνευσμένο διάλογο μεταξύ της μόδας και των πολιτισμών που αντιπροσωπεύει.

Η επιλογή της τοποθεσίας για το show της Cruise 2025 δεν ήταν τυχαία, αλλά αντικατοπτρίζει τους συναισθηματικούς δεσμούς που διατηρεί ο οίκος Dior με τη Σκωτία από την ίδρυσή του. Ο Christian Dior ονόμασε ένα από τα εμβληματικά haute couture σύνολα του «Écosse» που σημαίνει Σκωτία, επιβεβαιώνοντας έτσι τη σημασία αυτής της σχέσης. Επιπλέον, οι δεσμοί του οίκου με τη Σκωτία ενισχύθηκαν με τον πολυτελή χορό που διοργανώθηκε για τη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 1955 στο ξενοδοχείο Gleneagles. Με αυτήν την επιλογή, ο Dior τιμά την ιστορία του και τη σχέση του με τη Σκωτία, δημιουργώντας έναν διάλογο μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος του οίκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση