ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Chanel: Ακόμα μια προσθήκη στη συλλογή με τις iconic τσάντες του οίκου

Πρόκειται για την Chanel 22 που χαρακτηρίζεται από μία πιο sporty διάθεση

Ριάνα Στυλιανού

Την πορεία δημιουργίας iconic αξεσουάρ και ρούχων, που να αποπνέουν τον απόλυτο αέρα κομψότητας και διαχρονικότητας, συνεχίζει να χαράζει ο γαλλικός οίκος μόδας Chanel, μέχρι σήμερα.

Στην πιο πρόσφατη επίδειξη μόδας μάλιστα, τη Ready-to-Wear Spring-Summer 2022 συλλογή, ο οίκος λάνσαρε μία νέα τσάντα που προβλέπεται να γίνει η αγαπημένη πολλών γυναικών αυτό το καλοκαίρι.

Πρόκειται για την Chanel 22, η οποία είναι μια ευρύχωρη, μαλακή τσάντα που διαθέτει τα κλασικά λουράκια που έχουν οι τσάντες του οίκου, ωστόσο χαρακτηρίζεται από μία πιο sporty διάθεση, αγκαλιάζοντας το απόλυτο χαλαρό mood του καλοκαιριού.

Οι μούσες και πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας, την οποία επιμέλεια ανέλαβε το καλλιτεχνικό δίδυμο των Inez & Vinoodh, είναι η Lily-Rose Depp, η Margaret Qualley και η Whitney Peak. Αυτή η εντυπωσιακή καμπάνια που μάς έβαλε στην πιο καλοκαιρινή διάθεση, γυρίστηκε σε τρεις πόλεις, το Los Angeles, το Palm Springs και τη Νέα Υόρκη, παρουσιάζοντας 3 διαφορετικά concepts, αντικατοπτρίζοντας έτσι την προσωπικότητα κάθε γυναίκας ξεχωριστά.

Δείτε ένα part από την εν λόγω καμπάνια:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Chanel22  |  chanel bag  |  iconic  |  summer  |  spring

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση