ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Cecilie Bahnsen X ASICS: Τα sneakers που δίνουν νέα αίσθηση στις sporty chic εμφανίσεις

Τα couture αθλητικά από επαναχρησιμοποιούμενες πρώτες ύλες.

Μαρία Καραμάνου

Στις δημιουργίες αυτές από τη συνεργασία της δανέζικης μάρκας Cecilie Bahnsen με την ASICS, υπάρχουν λεπτομέρειες από δαντέλα, ανάγλυφα σχέδια σε σατινέ υφάσματα και περίτεχνα άνθη που δημιουργούν μια αίσθηση νεορομαντισμού. Αυτά τα ρούχα φαίνεται σαν να φέρνουν ένα μικρό κομμάτι ανθισμένου κήπου μαζί σας κάθε φορά που τα φοράτε.

Αυτή η περιορισμένη συλλογή ρούχων αξιοποιεί επαναχρησιμοποιούμενα υλικά και προσφέρει μια παιχνιδιάρικη εκδοχή των αθλητικών ενδυμάτων, με έντονα διακοσμητικά στοιχεία και απόλυτα θηλυκό ύφος. Αυτή η συλλογή μεταμορφώνει κλασικά μοντέλα από τις σειρές Sportstyle και Running της ASICS, όπως το GT-2160, δίνοντάς τους έναν νέο, παιχνιδιάρικο χαρακτήρα. Ο σχεδιασμός είναι επηρεασμένος από τη σκανδιναβική απλότητα και τη σύγχρονη θηλυκή αισθητική της Cecilie Bahnsen, ενώ διασταυρώνεται με την ιαπωνική τεχνογνωσία της ASICS, δημιουργώντας ένα νέο σύμβολο καθημερινής άνεσης και στυλ. Αυτή η συλλογή συνδυάζει τον εξειδικευμένο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα με μια νέα, υψηλή μόδα και γυναικεία προσέγγιση.

Αυτή η περιορισμένη συλλογή ρούχων αξιοποιεί επαναχρησιμοποιούμενα υλικά και προσφέρει μια παιχνιδιάρικη εκδοχή των αθλητικών ενδυμάτων, με έντονα διακοσμητικά στοιχεία και απόλυτα θηλυκό ύφος. Αυτή η συλλογή μεταμορφώνει κλασικά μοντέλα από τις σειρές Sportstyle και Running της ASICS, όπως το GT-2160, δίνοντάς τους έναν νέο, παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Ο σχεδιασμός είναι επηρεασμένος από τη σκανδιναβική απλότητα και τη σύγχρονη θηλυκή αισθητική της Cecilie Bahnsen, ενώ διασταυρώνεται με την ιαπωνική τεχνογνωσία της ASICS, δημιουργώντας ένα νέο σύμβολο καθημερινής άνεσης και στυλ. Αυτή η συλλογή συνδυάζει τον εξειδικευμένο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα με μια νέα, υψηλή μόδα και γυναικεία προσέγγιση.

Σύμφωνα με την Bahnsen, η ελευθερία στις κινήσεις και η περιβαλλοντική συνείδηση ήταν πάντα κεντρικές αξίες στη συνεργασία της με την ASICS. Αυτή η συλλογή αντικατοπτρίζει τις αξίες αυτές με την άνετη ενδυμασία που παρέχει. Τα sneakers, που κατασκευάζονται χειροποίητα στο studio της σχεδιάστριας στην Κοπεγχάγη, φέρουν στοιχεία υψηλής ραπτικής και avant-garde σχεδιασμού, προσφέροντας μια άνετη και αβίαστη καθημερινή εμφάνιση. Επιπλέον, η Bahnsen δημιουργεί μια νέα, sporty εκδοχή της γνωστής μπαρέτας των Mary-Janes, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό sneaker με λουράκια και ανοίγματα.

Για την εντυπωσιακή φωτογράφιση της συλλογής στους σκοτεινούς δρόμους του Τόκυο κατά τη δύση, ο φωτογράφος Takashi Homma ανέλαβε να αποτυπώσει τη μαγεία της. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της συλλογής θα διατεθεί στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Right to Play. Αυτός ο οργανισμός χρησιμοποιεί τον αθλητισμό και το παιχνίδι ως μέσα για να προωθήσει την ισότητα στην ανάπτυξη δεξιοτήτων σε παιδιά ανά τον κόσμο. Βοηθά πάνω από 2,35 εκατομμύρια παιδιά ετησίως, επικεντρώνοντας στην αντιμετώπιση των κοινωνικών ανισοτήτων και προάγοντας την ευκαιρία για μάθηση παρά τις δυσκολίες, προκαταλήψεις, ασθένειες και το τραύμα του πολέμου.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση