ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Βρήκαμε το αξεσουάρ που φοράνε όλες οι Κύπριες φέτος

Το κοινό στοιχείo στις εμφανίσεις 8 Κύπριων που αξίζει να επενδύσεις και εσύ σε αυτό

Δέσποινα Άσπρου

Το μαντήλι στα μαλλιά είναι αναμφίβολα μία λύση που, τώρα το καλοκαίρι σώζει σε όλες μας χρόνο και μάς κάνει να κερδίζουμε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια έξτρα πόντους στο στυλ. Ναι, πέρα από το ότι ένα μαντήλι στα μαλλιά είναι ικανό να προστατεύσει τα μαλλιά μας από τον ήλιο, κρύβει και μια bad hair day! Για τους πιο πάνω λόγους και όχι μόνο, το εν λόγω αξεσουάρ πρωταγωνιστεί στις εμφανίσεις σχεδόν όλων των Κύπριων fashionistas.

Όπως είναι μάλλον γνωστό, το μαντήλι στα μαλλιά μπορεί να δεθεί με διάφορους τρόπους και μάς δίνει την ευκαιρία να πειραματιστούμε και να μεταμορφώσουμε το στυλ μας. Ανάλογα, λοιπόν, με τον τρόπο που θα το δέσουμε θα μάς χαρίσει μια boheme, chic ή glam πινελιά. 

Δείτε στην συνέχεια 4 τρόπους για να το φορέσετε και έπειτε δείτε τις εμφανίσεις των Αριάδνη Σοφία Ευαγγελίδου, Ιφιγένεια Πιερίδου, Κριστίν Παναγή, Ντία Αρίστου, Χριστίνα Αργυρού, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Άνδρεα Παντελίδου και Βάσω Πέτρου και εμπνευστείτε για το πώς θα το υιοθετήσετε στις επόμενές σας εξόδους.

1.Μπαντάνα: Πετύχετε ένα funky αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο μαντήλι, το οποίο θα δέσεις γύρω από το κεφάλι σου και θα το μετατρέψεις σε μπαντάνα. Προτίμησε έντονα χρώματα και prints.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

2.Babushka: Δίπλωσέ το μαντήλι σου στη μέση - τραβώντας τη μια γωνία πάνω από την άλλη και έπειτα, άπλωσέ το πάνω από το κεφάλι σου. Στην συνέχεια δέσε το κάτω από το πηγούνι σου και προστατεύσου από τον ήλιο με stylish τρόπο.

@americanthreads 4 ways to wear a head scarf this spring! which is your fave? #hairstyles #hair #fashion #style #mystyle #howtohair #hairstyle ♬ Just the Two of Us LUVRS Remix - LUVRS

3.Ponytail alert: Οι αλογοουρές το καλοκαίρι είναι ό,τι πιο hot. Επένδυσε σε αυτές και μέσα δίπλωσε και δέσε ένα μαντήλι για playful και girly πινελιές.

@amberrosepeakehair Make your braid bigger hack! #schoolhair #hairstyle #hairscarf ♬ First Class - Jack Harlow

4.Updo με έξτρα όγκο και ένα μαντήλι: Ένα από τα πρακτικά hair look είναι να δέσεις τα μαλλιά σου ψηλά πάνω και να τα τυλίξεις με ένα μαντήλι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jordan & Kemper (@joandkemp)

Δείτε πώς φόρεσαν το ωραιότερο αξεσουάρ του καλοκαιριού οι Κύπριες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Constantina Evripidou (@con_ev)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christine Panagi (@christine_panagi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Argyrou (@christinargyrou)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ifigenia Pieridou (@ifi_pier)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ntia Aristou (@ntiakinino)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AP (@andreapantelidou96)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vaso Petrou (@vaso_petrou)

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση