ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με animal print και kitty heels
 

Bottega Veneta S/S 2023: Η κινητή συλλογή του Matthieu Blazy

Όλα όσα ξεχωρίσαμε

Μαρία Σάββα

O Matthieu Blazy έστησε ένα υπέροχο σκηνικό, επιστρατεύοντας τον 82χρονο Ιταλό πρωτοπόρο του σχεδιασμού, Gaetano Pesce για να δημιουργήσει μια συγκεκριμένη εγκατάσταση που περιλάμβανε ένα πολύχρωμο, δάπεδο από χυμένη ρητίνη και 400 μοναδικές καρέκλες. Καθώς το πλήθος γέμιζε τον χώρο, είχε την αίσθηση μιας πραγματικής σκηνής. Γεμάτο looks βγαλμένα από πασαρέλες αλλά και street style των ‘90s, γεμάτο oversized καρό πουκάμισα, polo tshirts και άλλα πολλά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Matthieu Blazy (@matthieu_blazy)

«Μοναδική» είναι η λέξη που μπορεί να περιγράψει αυτή την πασαρέλα. Στα παρασκήνια, είπε ο Blazy, «η συλλογή ξεκίνησε με τη συνάντηση με τον Gaetano. Πήγα με λίγα λόγια να τον επισκεφτώ στη Νέα Υόρκη και κάναμε πολλές συζητήσεις για τη διαφορετικότητα. Αυτός δούλεψε με τον εαυτό του και εγώ με τον δικό μου και γι’ αυτό κάναμε μια αντιπαράθεση. Η ιδέα ήταν «ο κόσμος σε ένα μικρό δωμάτιο» και το συνεχίσαμε από εκεί.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Matthieu Blazy (@matthieu_blazy)

«Η ιδέα ήταν να αναπαραστήσουμε διαφορετικούς χαρακτήρες και να τους βάλουμε στο τοπίο του Gaetano».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency)

Αυτή ήταν μια πολύ επιλυμένη συλλογή, κάτι που θυμίζει μια Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο που περιλάμβανε μερικές κινητικές παρουσιάσεις τονίζοντας την εμπειρία της πασαρέλας. Ο Blazy έχει πολλά από αυτά, και φάνηκε σε όλες τις πτυχές αυτού του σόου, συμπεριλαμβανομένων των πλεκτών φορεμάτων ζακάρ. «Πολύ τεχνικά», είπε, «αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι τεχνικά, είναι συναισθηματικά», και η τριάδα των φορεμάτων του φινάλε με κρόσσια σε χρώματα που βγήκαν από την Pesce. «Είναι μια νέα τεχνική όπου υφαίνεις με κρόσια ενσωματωμένα στο ύφασμα και πλέκονται όλα στο χέρι. Αυτό είναι επίσης πολύ τεχνικό», είπε γελώντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση